tusiaczek Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Jako że w drodze powrotnej z Węgier chcemy jeszcze zahaczyć o Wieliczkę, Kraków i Energylandię (Zator) szukamy kogoś kto przygarnie naszą czwórkę.... Lub ewentualnie jakiegoś fajnego i niedrogiego miejsca w okolicy (po objazdówce po Czechach i Wegrach będziemy pewnie spłukani więc cena gra rolę ).W zamian bardzo chętnie ugościmy nad naszym pięknym morzem, sporo forumowiczów już korzystało z naszej gościny i raczej nie narzekali Plaża słońce i oscypki gwarantowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naginajka Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 tusiaczek a w którym miejscu będziesz granicę przekraczał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted July 27, 2014 Author Report Share Posted July 27, 2014 Nie mam zielonego pojęcia Zależy jak nas nawigacja poprowadzi.... W tamta stronę jedziemy przez Wrocław więc najbliższe przejście na trasie do Pragi a z powrotem przejście na trasie Budapeszt-Kraków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 (edited) Może jeszcze podanie, choć przybliżonego, terminu ułatwi poszukiwanie mety Edited July 27, 2014 by chudziak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted July 27, 2014 Author Report Share Posted July 27, 2014 Ło cholera a byłem pewien że podałem Skleroza nie boli Chodzi nam o dwa noclegi 15 i 16 sierpnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naginajka Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 To najbliższa trasa Bukareszt-Kraków to kawał drogi ode mnie, bo ponad 200 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted July 27, 2014 Author Report Share Posted July 27, 2014 Oj kawał drogi. Dzięki wielkie za chęci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naginajka Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Nie ma sprawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts