KarKan Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) Polecam linka:http://chinatales.pl/83-miecho-krew-bazary-psy.html Co Wy na to ? Niektóre foty plus 18. Edited August 14, 2014 by KarKan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli55 Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 nie mozna na to patrzec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Hmmm no to fakt ... mnie dobiły te parzone psiaki Ja niby wiem że to taka kultura i tradycja ... diametralnie różna od naszej ale chętnie bym tak "wydepilował" na żywca tego uśmiechniętego małego człowieczka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Co Wy na to ?Należy przy tym wszystkim też pamiętać, że nie całe Chiny wpierniczają psy, szczury itd. To w Kantonie. Może przegięciem jest świnia na motorze, ale w każdym porządnym kraju są takie hale targowe a jak widać na ostatnich zdjęciach u nas też tak niedawno było i pewnie na niejednym targowisku jest nadal podobnie. Rewolucja kulturowa dała im się we znaki i też nie ma się czemu dziwić. Poza tym to naród wielki i nadal w większości biedny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszynka Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 ale chętnie bym tak "wydepilował" na żywca tego uśmiechniętego małego człowieczka Takich gagatków to i u nas można spotkać.Afera z wrzucaniem żywych świń w ubojni w Pucku, czy też we Władysławowie, nie tak dawno była Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Co kraj, to obyczaj ..... sami zabijamy więc nie osądzajmy.Jakie znaczenie ma gatunek, skoro śmierć dla każdego stworzenia jest taka sama ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) Sam osobiście dogoniłem koguta który wskoczył na głowę synowi i niestety żona musiała wodę gotować by był z niego obiad . W innych przypadkach to prosiłem sąsiada o ubój rytualny, by zjeść rosołek . Och życie . Teraz jestem mieszczuchem i dziś w pracy "załatwiłem " kilka much i komara bo .....wkurzały . A menda też stwożenieBoże , że inaczej żyć nie może , to że nieraz w jajo utnie nie gób że jaj tak okrótnie ... CK Norwid. Edited August 14, 2014 by Henio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalar50 Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Jakie znaczenie ma gatunek, skoro śmierć dla każdego stworzenia jest taka sama ? dokładnie tak myślę...tu nie ma kary ani winy no może troszkę obłudy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Och życie Sentencja wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Nie chodzi o samo zabijanie, chodzi o to w jaki sposob pozbawia sie zwierze zycia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katarzyna84 Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Masakra Szkoda tych psów. W dzisiejszych czasachgotowanie żywcem powinno być zabronione Trochę na rozluźnienie atmosfery filmik jak Rosjanie zrozumieli,że my w Polsce wcinamy koty: nauka rosyjskiego - koszka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Trochę na rozluźnienie atmosfery filmik jak Rosjanie zrozumieli, że my w Polsce wcinamy koty: nauka rosyjskiego - koszka Aż się popłakałam ze śmiechu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts