Jump to content

Moje pierwsze wędzenie mięska


jacula

Recommended Posts

Ładniunie toto napisz proszę jak "degusztacja" jak mawiał sołtys :D 

 

 

Tylko nie pisz, że masz wędzarnie z kanałem dymowym, bo się sverige2 załamie ! 

 

 

bo się sverige2 załamie !

Jarek i załamka nie wierzę spoko pozdrówka  :D

Link to comment
Share on other sites

Jutro ?

Nie dałbym rady !  :thumbsup:

 

A to jakiś kac w planie?

 

Jacula, wygląda to mięsko znakomicie, ale pokaż też swoją wędzarenkę.

 

Jarku nie mogłem się oprzeć żeby nie pokazać

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10162-i-ja-mam-kibelek/

 

Jacula  :thumbsup: tylko tak dalej :)

 

Myślę że za każdym razem będzie tak samo a może lepiej

  

jacula

Tylko nie pisz, że masz wędzarnie z kanałem dymowym, bo się sverige2 załamie !  :facepalm:

 

jeden to mało, mam cztery, a jak dymią  :D

 

:clap: :clap: :clap:

 

 

Ładniunie toto napisz proszę jak "degusztacja" jak mawiał sołtys :D

 

 

Już po degustacji, cała rodzinka stwierdziła że w smaku są pyszne! zapach nieprawdopodobny!  tylko żonka troszkę narzeka że za twarde wyszły :(

Bardzo Wam dziękuję za opinie, miło tak czytać że się podoba!     

Link to comment
Share on other sites

 

Jacula, wygląda to mięsko znakomicie, ale pokaż też swoją wędzarenkę.

 

Jarku nie mogłem się oprzeć żeby nie pokazać

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10162-i-ja-mam-kibelek/

 

No i cóż tu więcej można powiedzieć, :clap: :clap: :clap: .

 

jacula

Tylko nie pisz, że masz wędzarnie z kanałem dymowym, bo się sverige2 załamie !  :facepalm:

 

Miro, nie załamuj się, jeszcze wiele słonecznych dni przed Tobą :D .

 

Edited by sverige2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

to chyba normalne, ja pamietam pierwsze wedzenie robilem po ciemku i przy latarce wygladalo dobrze to spakowalem wszystko do pojemnika, zgasilem ogien i poszedlem parzyc do kuchni, a tu sie okazlalo przy lepszym swietle ze dosc blade wedzonki wyszly a po sparzeniu kolor sie przyciemnil i wygladaly super czerwono zlociste ale bez przesady.

 

a z drugiej strony ostatnie wedzenie zrobilem o godzine dluzej i wygladaly ladnie od razu a po parzeniu troche za ciemne jednak byly, skora boczku to prawie czarna byla

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...