login Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Jakiś czas temu wpadłem na przepis na blogu Miro i chciałem go wypróbować. Postępowałem zgodnie ze wskazówkami z blogu http://wyrobydomowe.blog.pl/2013/12/25/wedzonka-w-sloiku-moj-obecny-faworyt/ Przed peklowaniem karczku już go pokroiłem w taki sposób aby mieścił mi się w słoiki po uwędzeniu. Jedna sztuka karczku przekrojona "na krzyż" na 4 częściBaleron przygotowany w ten sposób również jest obecnie moim faworytem - jest wyśmienity!.Dzięki Miro za przepis!!! Wędzony karczek. Już w słoiku. Pychota Niebo w gębie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_65 Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Witam login super sprawa przy kolejnym wędzeniu wypróbuję przepis Mira pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Moja Mama tak robiła ze wszystkimi wędzonkami i kiełbasą wedzoną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts