Jump to content

Moje witraże - zawieszki

alehar

Recommended Posts

Alehar ... cudne.. po prostu cudne :thumbsup: jeżeli kiedyś odważysz się zrobić z tego materiału biżuterię damską.. zwykłą i prostą, bo takie najbardziej lubię, to będę Twoją pierwszą klientką :).  Masz talent i wyobraźnie .. czyli to wszystko, co artysta mieć powinien. Chylę czoła, bo jestem Twoimi pracami zachwycona i w miarę możliwości proszę o następne foty. :)

Tiffani - czyli cyna. 

Cieszę się, że się podoba :) :)

Alehar ... cudne.. po prostu cudne :thumbsup: jeżeli kiedyś odważysz się zrobić z tego materiału biżuterię damską.. zwykłą i prostą, bo takie najbardziej lubię, to będę Twoją pierwszą klientką :).  Masz talent i wyobraźnie .. czyli to wszystko, co artysta mieć powinien. Chylę czoła, bo jestem Twoimi pracami zachwycona i w miarę możliwości proszę o następne foty. :)

:) zaraz coś podeślę ;) do oglądania....

Proszę:

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10450-moje-wisiorki-szk%C5%82o-wytapiane-hotpot/

Edited by alehar

• 1 month later...
  • 1 year later...

Piękne. Widać, że masz talent. Warto go rozwijać, bo być może można na tym zarobić. W Warszawie widziałam specjalne kursy i szkolenia w zakresie różnych technik witrażowych. Poszukaj sobie w sieci pracownik Art&Hobby z Warszawy. Może Cię zainteresuje.