jacula Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Dwie pieczenie przy jednym ogniu Krakowska z przepisu i instrukcji @halusia@.Wielkie dzięki za pomoc! Lisiecka made in PePe Niebo w gębie tak mogę napisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 (edited) Dwie pieczenie przy jednym ogniu No i git... Jacku jak na pierwszy raz całkiem fajne wyroby... jak masz możliwość spróbuj sobie podsuszyć Krakowską... A najważniejsze jest to że to jest Twój wyrób i Wam smakuje . Edited November 16, 2014 by @halusia@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Gratuluję jacula wyrobu, ale nie możesz pisać " Lisiecka made in PePe "< ja sam korzystałem z przepisu na kiełbasę lisiecką regionalną do której link podała Małgoś , a potem Dziadek. Postaram się ją wykonać na św. BN. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacula Posted November 20, 2014 Author Report Share Posted November 20, 2014 Gratuluję jacula wyrobu, ale nie możesz pisać " Lisiecka made in PePe "< ja sam korzystałem z przepisu na kiełbasę lisiecką regionalną do której link podała Małgoś , a potem Dziadek. Postaram się ją wykonać na św. BN. Pozdrawiam.Jak to mówią to było przed ostatni raz Dziękuję Halusi i Tobie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Kurcze, myślałem, że tutaj jest przepis , a tu .. gotowy super wyrób.. Nie dla mnie ten pułap, jako poczatkującego.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Poszukaj w wyszukiwarce przepisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacula Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 I po raz drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts