Jump to content

Telewizja Internetowa TV na komputerze..

Gregtom

Recommended Posts

Znam ludzi w Szwecji którzy od dawna z takiej usługi korzystają, z dużym zadowoleniem. To jednak zupełnie darmo nie jest, coś tam kosztuje, ale ludzie sobie chwalą. Ja jednak korzystam z dekodera Polsatu i nie zamieniłbym na żaden darmowy wynalazek.

https://www.google.se/search?q=+Telewizja+Internetowa+TV+na+komputerze+Darmowa+Telewizja+Online+Ogl%C4%85daj+Tv+Online+przez+internet&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=C854VN6REa-r8wfdkoHACg

Edited by sverige2

No wlasnie kupilem taki zestaw z 5-6 lat temu z receiverem Globo.. Niby podstawowe programy polskie mialy byc za darmo po pierwszym doloadowaniu na dlugie lata, ale.. hmm.. :facepalm: 

Kupilem "telewizornie" ze wszystkimi modulami przekazu tylko ze tam potrzebny jest modul CI do tej karty. a nawet nie wiem czy owa jest jeszcze aktualna..

A jak wczoraj lecialy klasyfikacje skokow na TVP info. to zbaldlem jak mi sie pokazalo naraz "bez CI nie nada"..

Oooo Miro.. dzieki za linka..  :D 

• 1 year later...

Łobuziaki kochane.. Ogladalem juz nieraz relacje np. sportowe podczas ktorych reklamy byly wyswietlane 15 razy na minute..  :facepalm: 

A Wy teraz dopiero piszecie ze znacie takie stronki..?! grrrrr

Macie jeszcze jakies sekrety w tym temacie..?  :) 

• 2 months later...
  • 5 months later...
Macie Kochani jakies nowe propozycje.? Telewizjada leci podobno dalej ale nie posiadam takich kart platniczych aby zakupic potrzebny player..

Jak jestem w DE to używam www.weeb.tv.

Jest opcja płatności smsem z zagranicy.

Działa na smartach.

Edited by zigo