sokoz Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Namówiony, prezentuję efekty dzisiejszych zmagań. Narobiłem 6 kg białej i zagospodarowałem: pieczonej najwięcej, bo taką lubimy naj. Jedna z blach w piekarniku z dołożoną cebulą. Co nie mogło się zmieścić - w prodiż. I trochę sparzonej, żeby formalności stało sie zadość. Najbardziej odpowiada mi biała na zimno, wiec czekam aż całkiem wystygnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pedro Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Sokoz !! Gratulacje http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif Wygląda smakowicie. Jak mam zrobioną nadwyżkę kiełbasy (co rzadko się zdarza :grin: ) to nie parzę jej, lecz surową zamrażam, uprzednio pakując w takie porcje, aby po rozmrożeniu zjeść za jednym razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BonAir Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Nawet zaflokowałeś!Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoz Posted October 27, 2007 Author Report Share Posted October 27, 2007 Dziękuję za uznanie!Manipulacja patyczkami nie stanowi problemu. Trudniej by było znaleźć w domu dratwę. Używam poprostu wykałaczek przeciętych na pół, a zbyt ostre końce przycinam.Zamroziłbym, na pewno, ale zamrażarka "cóś" pełna. Rodzinkę się poczęstuje i po problemie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek z Bielska Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Sokoz zrobiles tęga kielbaske-podoba mi sie:-) tęgo pozdrawiamMarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.