handlowy.panorama Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Witam wszystkich Chciałbym Wam zaprezentować ofertę naszego sklepu, w którym sprzedajemy piły do mięsa, krajalnice do mięsa i serów a także coś, co może się Wam przydać najbardziej, czyli maszynki do mielenia mięsa. Na naszej stronie http://panorama.krakow.pl/shop/ możecie się zapoznać z naszą ofertą. Są to maszyny Włoskie, wysokiej klasy. Wszystkie maszyny są nowe, objęte gwarancją a w razie awarii (odpukać), serwisowane u nas.Ponadto mamy w sprzedaży pełen wachlarz części do tych maszyn, ślimaki, gardziele, sitka, kamienie ostrzące i tym podobne, czyli co dusza zapragnie Zapraszam do odwiedzin naszego sklepu.Służę informacją z pozdrowieniami! Piotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Służę informacją z pozdrowieniami! Piotrek A jaka jest znizka dla forumowiczow od razu napisz , 20% 30% czy inna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
handlowy.panorama Posted January 8, 2015 Author Report Share Posted January 8, 2015 Wszystko zależy co chcesz kupić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Ja akurat nic, ale jak wiem, sa tutaj firmy ,ktore od razu daja specjalna cene dla forumowiczow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
handlowy.panorama Posted January 8, 2015 Author Report Share Posted January 8, 2015 Każdą transakcję rozpatrujemy indywidualnie wszystko zależy od modelu, ilości zamawianych maszynek. Oczywiście stała współpraca równa się niższym cenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf325 Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Maszynka do mielenia mięsa TS12/FTS107 http://panorama.krakow.pl/shop/48-home_default/maszynka-do-mielenia-miesa-ts-12fts107.jpg2 020,00 zł (netto) To oferta "Panoramy" Wilk do mięsa Fama TS 12 FTS 107http://www.gastro-tech.com.pl/media/producers/thumbnail/thumb_57.jpg?updated_at=1393327299Producent: EurogastKod: 8839Cena netto: 1 491,20 zł1 864,00 zł(Cena brutto: 1 834,18 zł) To pierwsza z brzegu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
handlowy.panorama Posted January 8, 2015 Author Report Share Posted January 8, 2015 @ralf325 Model taki sam, zgadza się, ale podzespoły naszej maszynki są wykonane z wysokiej klasy stopów. Nie uświadczysz tam aluminium, które na chrząstkach potrafi się wyszczerbić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Nie uświadczysz tam aluminium, które na chrząstkach potrafi się wyszczerbić.A stop aluminium to nie aluminium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
handlowy.panorama Posted January 8, 2015 Author Report Share Posted January 8, 2015 @paweljack Z całym szacunkiem ale przecież stop aluminium to nie to samo co czyste aluminium. Fakt może powinienem to inaczej napisać. To co najważniejsze, czyli nóż i sitko są zrobione ze stali nierdzewnej i to odróżnia nas od konkurencji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 stop aluminium to nie to samo co czyste aluminium Oczywiście że tak ale zaręczam Ci kolego że konkurencja też używa stopów a nie czystego aluminium bo to drugie dyskwalifikują przy takich adaptacjach parametry wytrzymałościowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrypa Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Hmm ja mam maszynkę zellmera tyle lat i szczerze nie zauważyłem nawet deka rdzy wiec pytanie po co. Przepłacać jak różnicy nie widać ? Druga kwestia mówisz ze konkurencja wykonuje z gorszego stopu aluminium ale chyba maszynka musi spełniać odpowiednie normy, atesty wiec wydaje mi się zachwalanie swoich ponad niebiosa nie powinno być tu miejsca oczywiście każdemu zależy aby sprzedać swój produkt ale nie popadajmy w skrajność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
handlowy.panorama Posted January 12, 2015 Author Report Share Posted January 12, 2015 jasne, zgadza się, że normy i atesty, warunki użytkowe itp muszą być spełnione. rower też jeździ ale na motocyklu szybciej i większa frajda nasze maszynki są wykorzystywane w sklepach, masarniach itp. ciągła eksploatacja im nie szkodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts