Jump to content

Krajalnice, maszynki do mielenia, sprzęt itp

handlowy.panorama

Recommended Posts

Witam wszystkich :)

Chciałbym Wam zaprezentować ofertę naszego sklepu, w którym sprzedajemy piły do mięsa, krajalnice do mięsa i serów a także coś, co może się Wam przydać najbardziej, czyli maszynki do mielenia mięsa. 

Na naszej stronie  http://panorama.krakow.pl/shop/ możecie się zapoznać z naszą ofertą. 

Są to maszyny Włoskie, wysokiej klasy. Wszystkie maszyny są nowe, objęte gwarancją a w razie awarii (odpukać), serwisowane u nas.

Ponadto mamy w sprzedaży pełen wachlarz części do tych maszyn, ślimaki, gardziele, sitka, kamienie ostrzące i tym podobne, czyli co dusza zapragnie ;)

Zapraszam do odwiedzin naszego sklepu.

Służę informacją

z pozdrowieniami!

Piotrek

2 020,00 zł (netto)
To oferta "Panoramy"

Wilk do mięsa Fama TS 12 FTS 107

Producent: Eurogast

• Kod: 8839
  • Cena netto: 1 491,20 zł1 864,00 zł
  • (Cena brutto: 1 834,18 zł)
  •  

To pierwsza z brzegu.

stop aluminium to nie to samo co czyste aluminium

Oczywiście że tak  ale zaręczam Ci kolego że konkurencja też używa stopów a nie czystego aluminium bo to drugie dyskwalifikują przy takich adaptacjach parametry wytrzymałościowe  ;)

Hmm ja mam maszynkę zellmera tyle lat i szczerze nie zauważyłem nawet deka rdzy wiec pytanie po co. Przepłacać jak różnicy nie widać :)? Druga kwestia mówisz ze konkurencja wykonuje z gorszego stopu aluminium ale chyba maszynka musi spełniać odpowiednie normy, atesty wiec wydaje mi się zachwalanie swoich ponad niebiosa nie powinno być tu miejsca :) oczywiście każdemu zależy aby sprzedać swój produkt ale nie popadajmy w skrajność :)