Kangur Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Pewnego letniego dnia odwiedził mnie kolega Michał i powiedział:"Może zbudujemy wędzarnię?". Wyciągnąłem z piwnicy stary blaszany kosz na śmieci. Wycięliśmy w dolnej części otwór, wykopaliśmy w ziemi kanał dymowy i palenisko. Kanał przykryliśmy kawałkiem blachy i przysypaliśmy ziemią. Następnego dnia degustowaliśmy świeżo uwędzoną rybkę. Wędzarnia w koszu podbiła serca wszystkich naszych znajomych. Zabawa przeniosła się również na Facebooka gdzie dokumentuje wszystkie wędzenia. Zapraszam do obejrzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 A ten kosz był z ocynku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kangur Posted February 8, 2015 Author Report Share Posted February 8, 2015 Blacha nierdzewna. Na Facebook-u są fotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumbo Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 (edited) ...jak ten kosz jest z nierdzewki , to ja nie jestem przystojny... Edited February 8, 2015 by jumbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Myślę, że Kolega puścił temat w formie żartu i aby zareklamować swoje konto na FB. Co do wyrobów, polędwiczek jesiennych i szynki proponuję jeszcze trochę popracować. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf325 Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Co do wyrobów, polędwiczek jesiennych i szynki proponuję jeszcze trochę popracować. . O co Maxell chodzi są tam gdzie ich miejsce w koszu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Powinny wyglądać tak:https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6042-myth-wedzonki-wyroby-i-wariacje-kulinarne/?p=402843lub tak:https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6042-myth-wedzonki-wyroby-i-wariacje-kulinarne/?p=402241 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts