krzysiek-krze Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Mam mały pomysł. Fajnie aby powstał temat z instrukcją dla nowicjuszy na temat nadziewarki.Stary temat ma już ponad 100 stron. Materiału od groma i raczej nikt czytać tego nie będzie. A praktycznie co po chwile są te same pytania : "Jaką nadziewarkę kupić" " Czy nadziewarka X jest warta zakupu" " Co zrobić bo nadziewarka X ma taki problem" Może któryś z forumowiczów postarał by się napisać mały felieton z załączonymi zdjęciami- jakie nadziewarki są dostępne- jaki przedział cenowy- jakie plusy i minusy Jak by co mogę dokładnie opisać cały cykl tuningu chińczyka. Co wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Tylko przyklasnąć i życzyć przyjemnej pracy dla dobra ogółu. To samo będzie z mieszarkami, maszynkami do mięsa, szynkowarami itp. Myślałem o takich ilustrowanych katalogach, jak IKW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts