Maxell Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Musze się pochwalić, że cudem udało mi się zostać posiadaczem następnego białego kruka, który niebawem znajdzie się tutaj. Książka jest całą historią przedwojennego masarstwa. Opisuje ciekawe, litewskie sposoby uboju korkowego, podaje receptury, sposoby wędzenia, opisuje konserwy (m.in. szynkę w puszce) i wiele, wiele innych wiadomości. Zawiera także sporo ciekawych ilustracji. Musi w całości znaleźć się w tym dziale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek z Bielska Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Maxell czekam cierpliwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestor Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Ja natomiast mogę się pochwalić,że zdawałem egzamin z hodowli u prof.Konopińskiego.Było to we Wrocławiu ,bardzo dawno temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesniak Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Będzie ciekawa książka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts