grzech25 Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Witam, swego czasu można było u nich robić zakupy z jakimś kodem zniżkowym.Nie wiecie czy nadal to funkcjonuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumbo Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 nadal funkcjonuje - musisz mieć kod klienta , i w zależności od tego jak ich lubisz - dostajesz % upustu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzech25 Posted March 19, 2015 Author Report Share Posted March 19, 2015 Indywidualnie też, czy tylko firmy/pracownicy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumbo Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 ...indywidualnie też... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzech25 Posted March 20, 2015 Author Report Share Posted March 20, 2015 a może ktoś ma taki i może się podzielić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osid Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 z tego co się orientuję to kody są przyznawane lokalnie i np. kod działający w Warszawie nie będzie działał w Krakowie,miałem kiedyś taką sytuację jadąc na wakacje, tylko nie pamiętam czy w interteam-ie czy intercar-sie, bo bierzemy części od obu, było to coprawda bardzo dawno i może coś się pozmieniało w polityce tych firm,ale myślę że chodziło im właśnie o to żeby pracownicy nie rozdawali kodów na lewo i prawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pis67 Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Części kupuję tu: nowy.auto-land.pl z kilku powodów.... nie szukam więcej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzech25 Posted March 20, 2015 Author Report Share Posted March 20, 2015 (edited) Zazwyczaj też kupuję w necie ale sytuacja wyjątkowa będzie przed świętami. Auto będzie na kołkach i dopiero wówczas mogę zakupić części. A jedyny w miarę zaopatrzony w okolicy jest niestety intercars:( Stąd pytanie.O! ale widzę, że mają sklep w Żyrardowie. Dzięki, zaraz sprawdzę co mają do maździoch Edited March 20, 2015 by grzech25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts