piotr118 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Witam.jutro zaczynam wedzic i parzyc -wiec proszę o pomoc.Od początku jak to wszystko robić , jaką temperatura dokładnie podsuszac, wedzic a pozniej parzyc .proszę o podpowiedzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tubis3 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 (edited) czytaj forum, wszystko jest ładnie pięknie opisane dla każdego rodzaju wędlin Edited March 26, 2015 by tubis3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciekzbrzegu Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 http://wedlinydomowe.pl/akademia-dziadka/1173-czesc-vii-wedzonki-peklowanie-wedzenie-i-gotowaniehttp://wedlinydomowe.pl/akademia-dziadka/1178-czesc-viii-produkcja-kielbasy masz wszystko "na tacy " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr118 Posted March 26, 2015 Author Report Share Posted March 26, 2015 Dzięki serdeczne,trochę to przeżywam. Myślę że nic nie zepsuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosman Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 (edited) forum to tylko wolna dyskusja z ludźmi kruży ci wiele pomogą lub każą czytać forum ty nie bardzo masz na to czas bo już jutro premiera na początek przeczytaj to http://wedlinydomowe.pl/akademia-dziadka/1173-czesc-vii-wedzonki-peklowanie-wedzenie-i-gotowaniei jeszcze to http://wedlinydomowe.pl/dla-poczatkujacych/1141-wedzenie-wedzonek-kilka-praktycznych-porad-dla-nie-wtajemniczonych i nie stresuj sie będzie dobrze widzę że zdublowałem jeden z linków ale to dowód że tam znajdziesz potrzebne Ci wiadomość Edited March 26, 2015 by gosman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr118 Posted March 26, 2015 Author Report Share Posted March 26, 2015 Właśnie trafiłeś w samo setno ,dzięki za linki a tak musiałbym szukać a tu już czasu nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosman Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 jak znajdziesz troche czasu to poczytaj wiadomości ze strony głównej czyli artykuły , Akademia Dziadka , Dla początkujących tam jest bardzo dużo wiedzy w forum też jest mnóstwo wiadomości ale ile ludzi tyle opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soliera Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 No, ja też jestem przed utratą dziewictwa wędzarniczego Jak jutro pogoda dopisze, uruchamiam prototyp wędzarni Szynka, boczuś i karkóweczka już sie peklują przed wędzeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.