pawellub Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Witam mieszkam w Anglii w wynajetym domudlatego nie mogę popełniłnić nic na stałe jak myślicie czy to się uda czy się o trujeButle i deski znalazłem na strychu jak tu dodać zdjęcie w wersji mobilnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
withereggie Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 (edited) Witam. Jeśli przyswoisz wiedzę podstawową to się nie otrujesz. Tylko naprawdę poczytaj troche, uczciwie. Resztę odpowiemy. Ważne byś nie robił z gorącą głową bo się rozczarujesz. Nie wiem o jakiej butli mowa. A zdjęcia: Prawy dolny róg, wybierz : więcej opcji.Na samym dole po lewej: wybierz plikPo wybraniu potwierdz: naciśnij załącz ten plik.Wsio Sorry, dopiero doczytałem mobilnie tylko możesz dodać zdjęcie robione w trakcie pisania. Z galerii nie da rady. Edited March 29, 2015 by withereggie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawellub Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 Spoko chyba udało się dodać zdjęcie robie to na telefonie dlatego chyba nie wszystko widzę ale dzieki A rurę (kwadratną) kupiłem na złomie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
withereggie Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Zdjęcia weszły, więc wiem o jaką butle chodziło... W skrócie: telikatnie z ogniem. Czytaj, dużo czytaj... Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawellub Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 Czyli jest szansa coś z tego uwedzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
withereggie Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Skoro przepaliłeś, nauczysz się panować nad temperaturą i ilością dymu, ocynku i azbestu nie widzę, to próbuj. Na początku nie kupuj całego swiniaka, zrób coś z drobiu czy małą karkoweczke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Czyli jest szansa coś z tego uwedzić? Szansa jest.Rura dymowa powinna być lekko pod górkę w kierunku wędzarni a nie w poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
withereggie Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Próby ogniowe widzę były termometr jest? Z czego ten profil zamkniety? Zwykła czarna stal? Jaka temperatura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumbo Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 ...a w palenisku popielnik i ruszt jest niepotrzebny - generuje temperaturę... Czy w komorze nad wlotem dymu masz deflektor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawellub Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 (edited) Defektor?ustawiłem starą blachę z piekarnika 10 cm nad kominem może to defektor nie doczytałem Czyli jest szansa coś z tego uwedzić? Szansa jest.Rura dymowa powinna być lekko pod górkę w kierunku wędzarni a nie w poziomie.jest lekko pod górkę na 135cm jakieś 3cm może nie widać na zdjęciach Edited March 29, 2015 by pawellub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 jest lekko pod górkę na 135cm jakieś 3cm może nie widać na zdjęciach Wystarczy , będzie dobrze . Defektor? To takie cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 A co się ma nie udać !?Jak trzeba będzie, to i kartonie uwędzimy mięso. Jak my nie damy rady, to kto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.