mucho Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Wesolych swiat, smacznych wedlin i innych lakoci!!! Byle do wiosny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli55 Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Witaj mucho , dawno cie tutaj nie bylo , a ja czekalam na zdjeciaTwojej wedzarni , aTy przedstawiasz ten mebelek , Wesolych Swiat i wszystkiego najlepszego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 (edited) Witam.Wędzenie zakończone Trzeba "kości" brać do żuru Pozdrawiam P.S. Zapomniałem dodać - "wędzenie kozą" , bez wyjętych cegieł szamotowych Edited April 3, 2015 by Gonzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 (edited) "wędzenie kozą" , bez wyjętych cegieł szamotowych I dlatego takie śliczne W pierwszej chwili myślałem że też malujesz czerwoną farbą . Pozdrawiam gorąco Edited April 3, 2015 by andrzej k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted April 3, 2015 Author Report Share Posted April 3, 2015 eli55 dzieki za zyczenia.Tak, kurcze ten mebelek mi jeszcze sluzy jak moze :D ale juz jego dni sa policzone.Pracuje teoretycznie nad moja wedzarnia i zbieram materialy.Jutro jade po drzwiczki do paleniska i mysle ze jestem gotowa przedstawic moje wypociny na forum.Jak snieg zniknie i troche ziemia sie osuszy ruszam z budowa a bedzie to pod koniec maja.Na forum jestem bardzo czesto tylko tak jakos nie mam nic do powiedzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiejas Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Z godnie z polską tradycją na wielkanocnym stole nie może zabraknąć koszyczka ze święconką... Baranek, jajka, wędlina, chleb, sól, pieprz, masło, babka, ocet, ciasto, bukszpan... Każde z nich ma swoje znaczenie, symbolikę i przesłanie. Dzielimy się jajkiem składając sobie wzajemnie życzenia... Dlatego w ten szczególny czas życzę: ...wiary, że nic nie kończy się definitywnie i każdy dzień może być zaczątkiem czegoś nowego ...nadziei i ufności, że to co złe będzie Cię zawsze omijać ...siły do pokonywania napotkanych trudności ...radości życia, wiosennego nastroju ...dostatku i zdrowia dla Ciebie i Twoich bliskich ...a przede wszystkim wzajemnej życzliwości. Smacznego jajka, słodyczy obfitości Dyngusa mokrego, ale nie w przesadniej ilości. WESOŁYCH ŚWIĄT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Wiejas, ślicznie TO napisałeś, Tobie też ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT. Tak z ciekawości spytam - czy u jakiegoś forumowicza na stole świątecznym będzie królował pieczony prosiak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts