Jump to content

Kiełbasa toruńska produkcji Pawła


paweljack

Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 8 months later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Mam pytanie, dziurki w przekroju czego są wynikiem ? Niewłaściwej receptury, złego wymieszania masy, złego nabicia jelita, czy inna, inne przyczyny. Pytam, bo jestem tego ciekawy, osobiście nie przepadam za podobnymi efektami. Chciałbym wiedzieć, jak temu zaradzić, gdybym miał z tym do czynienia.

Pozdrawiam.

Edited by Maxell
Link to comment
Share on other sites

dziurki w przekroju czego są wynikiem... Chciałbym wiedzieć, jak temu zaradzić, gdybym miał z tym do czynienia.

Mogłeś zapytać na Spółdzielni Andrzeja, dlaczego macie dziurki. Ja myślę, że u mnie są dlatego iż robię ręcznie bez mieszałki nawet, ale u Was, przy takiej sile ludzi i sprzętu nie powinno być.  ;)

 

post-55133-0-59215400-1472542999_thumb.jpgpost-55133-0-15999400-1472543000_thumb.jpg

Edited by paweljack
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...