Jump to content

Jelita na Śląsku

kazzz

Recommended Posts

witam, dopiero zarejestrowałem sie na forum tak więc witam wszystkich :) Mam problem ze znalezieniem sklepu w okolicach czleadzi (katowice,sonowiec,będzin etc) gdzie mógł bym zakupić jelita, dodatkowo miło by było mieć dostęp do peklosoli. Szukam raczej sklepów stacjonarnych, bo po prostu wole takie zakupy, Google nie za wiele mi pomogło w tej sprawie. Próbowałem w paru sklepach mięsnych ale na temat jelit - echo. Czy ktoś sie orientuje bardziej prawdopodobne było by trafienie w targowych budkach z mięsem? Dzięki z góry za odpowiedź 

to chyba internetowy sklep jest? siedziba w bielsku-białej to i tak troche za daleko ale w razie jakby nie udało sie znaleźć nic stacjonarnego  to będzie trzeba przez internet zamówić więc dzięki za polecenie :)

Edited by kazzz

Jest również w Sosnowcu na ul.Sobieskiego, co prawda nie byłem - widziałem reklamę.

Anepol z Dąbrowy sprzedaje w detalu - mają dobrą ofertę - spoty wybór jelit, przypraw, peklosoli, sprzętu - sprawdzone.

ad. jumbo

tompi - w Sosnowcu to na Śląsku?

okolicach czleadzi (katowice,sonowiec,będzin etc)

może wystarczy przeczytać pytanie kol. kazzz i nie czepiać się czy Sosnowiec to na Śląsku, czy może za granicą.

Polecam http://www.digesta.com.pl/zaopatrujęsię w jelita od paru lat.

właśnie o tym pisałem wcześniej

Edited by tompi