kazzz Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 witam, dopiero zarejestrowałem sie na forum tak więc witam wszystkich Mam problem ze znalezieniem sklepu w okolicach czleadzi (katowice,sonowiec,będzin etc) gdzie mógł bym zakupić jelita, dodatkowo miło by było mieć dostęp do peklosoli. Szukam raczej sklepów stacjonarnych, bo po prostu wole takie zakupy, Google nie za wiele mi pomogło w tej sprawie. Próbowałem w paru sklepach mięsnych ale na temat jelit - echo. Czy ktoś sie orientuje bardziej prawdopodobne było by trafienie w targowych budkach z mięsem? Dzięki z góry za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Wejdź w podpis kolegi Miro i jesteś w domu Tapniete z GT-I9500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazzz Posted June 27, 2015 Author Report Share Posted June 27, 2015 (edited) to chyba internetowy sklep jest? siedziba w bielsku-białej to i tak troche za daleko ale w razie jakby nie udało sie znaleźć nic stacjonarnego to będzie trzeba przez internet zamówić więc dzięki za polecenie Edited June 27, 2015 by kazzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Na pewno na Śląsku są sklepy stacjonarne z artykułami masarskimi . W Częstochowie są ze 3. Tak na szybko znalazłam np taki sklep , niedaleko Ciebie http://www.anepol.pl/kontakt.html. może sprzedają w detalu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompi Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Jest również w Sosnowcu na ul.Sobieskiego, co prawda nie byłem - widziałem reklamę.Anepol z Dąbrowy sprzedaje w detalu - mają dobrą ofertę - spoty wybór jelit, przypraw, peklosoli, sprzętu - sprawdzone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumbo Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 ....w Tesco są paczuszki po 15 metrów - za 7-8 zł tompi - w Sosnowcu to na Śląsku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekjul Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Ja osobiscie juz nie polece zadnego sklepu oprocz sklepu Mira z Bielska .Konkretny facet na swoim miejscu na 7 sklepow gdzie kupowałem jelita tylko jego miały wymiar jak napisane na etykiecie.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazior83 Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Polecam http://www.digesta.com.pl/zaopatruję się w jelita od paru lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompi Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) ad. jumbo tompi - w Sosnowcu to na Śląsku? okolicach czleadzi (katowice,sonowiec,będzin etc) może wystarczy przeczytać pytanie kol. kazzz i nie czepiać się czy Sosnowiec to na Śląsku, czy może za granicą. Polecam http://www.digesta.com.pl/zaopatrujęsię w jelita od paru lat. właśnie o tym pisałem wcześniej Edited June 28, 2015 by tompi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Chopy, nie sprzeczać się ponieważ dla społeczeństwa takie miasta jak Sosnowiec, Katowice czy też Rybnik to są w..... Polsce także luuuzik bo z takiego przekomarzania nic dobrego może nie wyniknąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rwaliczek Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Tez moge polecic anepol w dabowie gorniczej, wszystko dostaniesz od reki a chyba z czeladzi to bedziesz mial najblizej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacan Wojciech Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Otwarłem link do firmy digesta , jelit tam niema , ale przypraw duży wybór . Moze sprzedaja spod lady ? Edited June 28, 2015 by Pacan Wojciech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazior83 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Na stronie nigdy nie sprawdzałem bo nie miałem takiej potrzeby. Wiem tylko że można u nich kupić jelita i są OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts