Maxell Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Ta wiedza może podreperować notowania małżonków. Rocznice małżeńskie - nazewnictwo 1 bawelniana2 papierowa3 skorzana4 kwiatowa5 drewniana7 welniana10 cynowa12 jedwabna15 krysztalowa20 porcelanowa25 srebrna30 perlowa35 koralowa40 rubinowa45 szafirowa50 zlota60 diamentowa75 brylantowa Oczywiście dopiero ten dodatek zapewnia 100% powodzenie: Edited June 28, 2015 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADEK MACIEK Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Moi Rodzice na początku czerwca o kolejny rok przekroczyli diamentową, ja za kilka dni wyraźnie zbliżę się do koralowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Czyli że skoro w tym roku wypada nam jedwabna to muszę Martadelce jakieś jedwabne fikuśne desusy zapewnić? I widzę że pod górkę to od 25 lat wzwyż leci bo sreberko to jeszcze jako tako ale potem to już w kamienie szlachetne trzeba inwestować... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Tusiaczek jak Tobie to wyjasnie. Przez te 25 lat masz czas, aby sie ustawic finansowo, bo chcesz nie chcesz musi ciebie byc stac na utrzymanie takiego skarba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Heh Aniu to to ja wiem... I jakoś wcale mi to nie przeszkadza Wręcz przeciwnie, każda okazja jest dobra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 każda okazja jest dobra... No tutaj dobrze gadasz TAkie podejscie to mi sie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osid Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 a moi rodzice są ze sobą od ?!........ .przedszkola !! i nadal razem idą przez swoje życie,to musi być prawdziwa miłość,zresztą to widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ArkoGdynia Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 No to ja mam jeszcze spokój... Komplet cynowych garnków wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek z lasu Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Lata wojny liczą się podwójnie. ☺ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon15 Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 My z Aśko w zeszłym roku mięliśmy porcelanową... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwlj Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 (edited) My z Aśko w zeszłym roku mięliśmy porcelanową... Ja z LP w tym roku. Edited June 30, 2015 by kwlj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 U mnie za 2 lata bedzie sie srebrzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Dyzio był czy jest dwa razy żonaty.Dwa razy nieszczęśliwie niestety.Pierwszy raz nieszczęśliwie, bo żona dokładnie po 25 latach odejszła, a drugi raz nieszczęśliwie, bo druga żona ciągle ze mną jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ArkoGdynia Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 a drugi raz nieszczęśliwie, bo druga żona ciągle ze mną jest. uważaj żeby "ten stan" się przypadkiem nie zmienił jak "przypadkiem " posta przeczyta ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 ..... a drugi raz nieszczęśliwie, bo druga żona ciągle ze mną jest.Nie widzę żadnego uśmieszku, mrugnięcia okiem lub innej psotnej ikonki więc mniemam że jesteś w tym drugim małżeństwie nieszczęśliwy. My z Jolą mamy za sobą srebrne i za 1.5 roku perłowe przywitamy i oby tak dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ona1981 Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Oj dobrze, że mój Mąż tego nie czytał, bo jeszcze dostałabym wełniane galoty albo szalik (w czerwcu...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts