tusiaczek Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Z racji lekkiej rozbudowy mojej kolumny sprzedam kega. Keg 30 litrowy po lekkim tuningu. Wielokrotnie sprawdzony Wspawany ma zamykany górny wlew (niesamowicie ułatwia życie przy kilku przebiegach na raz i czyszczeniu), wspawana mufa na grzałkę (grzałka nie jest w komplecie - zostaje do nowego), mufa do czujnika temperatury (nie jest w komplecie), mufa do czujnika poziomu cieczy (czujnik jest w komplecie), wspawany dolny spust cieczy - bardzo przyjemna i ułatwiająca życie rzecz ;-)Samo wycięcie otworów i wspawanie TIG-iem tych dodatków (nie licząc ich kosztu zakupu) kosztowało koło 4 stówek. Dobry Keg kolejne 2 stówki Cena jaka mnie interesuje to 550 złociszy Edited July 28, 2015 by tusiaczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko30 Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Sławku wchodzę w to. Będę całe 2 tygodnie w Gdańsku na ciepłowniach. Napisz tylko na priv kiedy i ile.Ile już wiem. OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted July 29, 2015 Author Report Share Posted July 29, 2015 OK. Temat zamknięty - keg "idzie" do Marka Ja od soboty do 10 sierpnia będę na Zawiszy ale potem możesz śmiało do mnie uderzać. Telefon znasz i wiesz gdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko30 Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 O.K. Zamelduję się po Twoim powrocie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts