Jump to content

Moro WB..

Gregtom

Recommended Posts

Qurcze, jak fajno i imponujaco bysmy wygladali w takim odzieniu.. :rolleyes:

post-46553-0-54749800-1439728830_thumb.jpgpost-46553-0-31262200-1439728855_thumb.jpgpost-46553-0-56600600-1439728875_thumb.jpgpost-46553-0-37940200-1439728896_thumb.jpgpost-46553-0-67164300-1439729198_thumb.jpg

Oczywiscie na piersi z jednej strony emblemat WB, na drugiej wlasny Nick a na ramieniu naszywka Bialo - Czerwona...

U niemieckich znalazlem gole "mora" wojsk brytyjskich i amerykanskich w dosc atrakcyjnych cenach..

Tu linki: http://www.ebay.de/itm/Britische-Feldjacke-Combat-Lightweight-DPM-tarn-neuwertig-/321614403524?var=&hash=item4ae1b657c4

oraz: http://www.panzer-handel.de/product_info.php?info=p366_us-army-ranger-marsoc-special-forces-feldjacke-jacke-bdu-woodland-camouflage.html

W przeliczeniu to jakies 60 PLN za sztuke. Napewno w PL bedzie jeszcze taniej..

Moze ktos bardziej rozgarniety podchwyci ten pomysl i przejmie realizacje..??  :)

Woocash, co Ty na to..?  ;)

(fotki zessane z netu)

Oczywiscie troszke musi tez skapnac na utrzymanie strony jest cos dojdzie do skutku..  :thumbsup:

Smaczniejsza chyba nie, ale za to jaki efekt wizualny

Kiełbasy???

Jakieś dziwne czasy nastały. Wędkarze łowią w moro, grzybiarze w moro, myśliwi w moro. I teraz proponujesz wędliniarzy też w moro?

Za dużo uszyli i nie wiedzą komu sprzedać?

Myśliwych trochę rozumiem, ale widziałem już takich, którzy na moro nakładają odblaskową kamizelkę, co by ich kolega nie postrzelił.

Wędkarzy pytałem, czy ryba ma zielone niepojęcie  w co jest ubrany gościu, co ją właśnie z wody na brzeg wyciąga?

No i teraz Ty z moro dla zadymiaczy.

Bez pół litra tego nie rozbiorę. :thumbsup:

Narazie znalazlem na allegro firme, ktora robi naszywki komputerowe wg. dowolnego projektu.. 

link: http://allegro.pl/projekt-twoj-haft-logo-naszywki-termo-haft-herb-i5592496241.html

Będziemy przy okazji wpół zmilitaryzowani zwarci i gotowi na wypadek W  :)  w każdej sytuacji  :D

I o to chodzi Wiesiu..  :)

Administracjo kochana, czy w razie powodzenia, mozna przeslac na wzor naszywki, logo naszego Bractwa..?

Mimo ze kiedys chciałem być żołnierzem zawodowym , i to bardzo , dziś taka unifikacja mnie nie kręci , pachnie jakąś musztrą obowiązkiem, a co za tym idzie tępi myslenie , powoduje że człowek po ubraniu si e w wiekszejj grupie traci ososbowość na rzecz wspomnianych wcześniej obowiazk ow i zoobowiązań . Pomysł mi się nie podoba , Miro nawet ten z mini spódniczkami .

Edited by Pacan Wojciech

Mam inne zainteresowania ,kazdy ma swoje hobby , takie ubrania kojarza mi sie jak z czasów dawnych , kombinowane kufajki mundurów polowych ni przypiął ni przyłatał , ciezkie i pachnące magazynem - brr  P.S. w czasie studiów , korzystałem z wojskowych butów z opinaczami b.ładnych ze skóry ( tzw. traktorów ) , które mi wyfasował jeden znajomy sierżant z jednostki mojego ojca , przydały sie dwie zimy przechodziłem .