Gregtom Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Qurcze, jak fajno i imponujaco bysmy wygladali w takim odzieniu.. Oczywiscie na piersi z jednej strony emblemat WB, na drugiej wlasny Nick a na ramieniu naszywka Bialo - Czerwona...U niemieckich znalazlem gole "mora" wojsk brytyjskich i amerykanskich w dosc atrakcyjnych cenach..Tu linki: http://www.ebay.de/itm/Britische-Feldjacke-Combat-Lightweight-DPM-tarn-neuwertig-/321614403524?var=&hash=item4ae1b657c4oraz: http://www.panzer-handel.de/product_info.php?info=p366_us-army-ranger-marsoc-special-forces-feldjacke-jacke-bdu-woodland-camouflage.htmlW przeliczeniu to jakies 60 PLN za sztuke. Napewno w PL bedzie jeszcze taniej.. Moze ktos bardziej rozgarniety podchwyci ten pomysl i przejmie realizacje..?? Woocash, co Ty na to..? (fotki zessane z netu) Oczywiscie troszke musi tez skapnac na utrzymanie strony jest cos dojdzie do skutku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Sugerujesz, że jak bedę wedził w moro, to kiełbasa bedzie smaczniejsza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 16, 2015 Author Report Share Posted August 16, 2015 Sugerujesz, że jak bedę wedził w moro, to kiełbasa bedzie smaczniejsza?Smaczniejsza chyba nie, ale za to jaki efekt wizualny.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Smaczniejsza chyba nie, ale za to jaki efekt wizualny Kiełbasy???Jakieś dziwne czasy nastały. Wędkarze łowią w moro, grzybiarze w moro, myśliwi w moro. I teraz proponujesz wędliniarzy też w moro?Za dużo uszyli i nie wiedzą komu sprzedać?Myśliwych trochę rozumiem, ale widziałem już takich, którzy na moro nakładają odblaskową kamizelkę, co by ich kolega nie postrzelił.Wędkarzy pytałem, czy ryba ma zielone niepojęcie w co jest ubrany gościu, co ją właśnie z wody na brzeg wyciąga?No i teraz Ty z moro dla zadymiaczy.Bez pół litra tego nie rozbiorę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 (edited) Dajcie chłopu spokój.Pomysł każdy może mieć i o nim napisać.Ja bym tam wolał zamiast moro, krótkie mini spódniczki dla wędzarniczej żeńskiej połowy.To by się dopiero miło w takim towarzystwie na zlotach wędziło. Edited August 16, 2015 by miro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 16, 2015 Author Report Share Posted August 16, 2015 No i teraz Ty z moro dla zadymiaczy. Bez pół litra tego nie rozbiorę. Wlasciwie myslalem o Tobie Wlodku.. Mialbys przynajmniej wytlumaczenie przy np. obiadku, ze plamy na odzieniu nie pochodza z Twojej winy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Mialbys przynajmniej wytlumaczenie przy np. obiadku, ze plamy na odzieniu nie pochodza z Twojej winy. Tu mnie przekonałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 16, 2015 Author Report Share Posted August 16, 2015 Tylko sie nie obraz.. ................................................ Prosze Moderacje aby tematu nie usuwac..!Traktuje go b.powaznie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_65 Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Będziemy przy okazji wpół zmilitaryzowani zwarci i gotowi na wypadek W w każdej sytuacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 16, 2015 Author Report Share Posted August 16, 2015 Narazie znalazlem na allegro firme, ktora robi naszywki komputerowe wg. dowolnego projektu.. link: http://allegro.pl/projekt-twoj-haft-logo-naszywki-termo-haft-herb-i5592496241.html Będziemy przy okazji wpół zmilitaryzowani zwarci i gotowi na wypadek W w każdej sytuacji I o to chodzi Wiesiu.. Administracjo kochana, czy w razie powodzenia, mozna przeslac na wzor naszywki, logo naszego Bractwa..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacan Wojciech Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 (edited) Mimo ze kiedys chciałem być żołnierzem zawodowym , i to bardzo , dziś taka unifikacja mnie nie kręci , pachnie jakąś musztrą obowiązkiem, a co za tym idzie tępi myslenie , powoduje że człowek po ubraniu si e w wiekszejj grupie traci ososbowość na rzecz wspomnianych wcześniej obowiazk ow i zoobowiązań . Pomysł mi się nie podoba , Miro nawet ten z mini spódniczkami . Edited August 17, 2015 by Pacan Wojciech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 17, 2015 Author Report Share Posted August 17, 2015 Mysliwych i wedkarzy tez ne lubisz..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacan Wojciech Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Mam inne zainteresowania ,kazdy ma swoje hobby , takie ubrania kojarza mi sie jak z czasów dawnych , kombinowane kufajki mundurów polowych ni przypiął ni przyłatał , ciezkie i pachnące magazynem - brr P.S. w czasie studiów , korzystałem z wojskowych butów z opinaczami b.ładnych ze skóry ( tzw. traktorów ) , które mi wyfasował jeden znajomy sierżant z jednostki mojego ojca , przydały sie dwie zimy przechodziłem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 17, 2015 Author Report Share Posted August 17, 2015 Wojtku.. W pomysle nie chodzi mi wcale o militaria itp.. Poprostu jest to "trend" praktycznej powiedzmy, mody..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Ale wymyślasz! daj już spokój. Mnie wojsko dobrze się kojarzy, ale mundury niech noszą służby mundurowe. Jak będziemy wszyscy je nosić to trudno będzie zorientować się kto swój a kto wędkarz. Do kosza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Widzę Grzesiu, że trzeba Ci wyznaczyć jakieś poważne zadanie do wykonania na forum, gdyż pomysłów Ci nie brakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 18, 2015 Author Report Share Posted August 18, 2015 Mnie wojsko dobrze się kojarzy, ale mundury niech noszą służby mundurowe. Hmm.. Papcio.. O jakim wojsku i mundrach oraz sluzbach piszesz..???Przeca to tylko praktyczna bluza.. !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Hmmm no tak w sumie tak a jaki fajny "wsad" znaczy "wkładka" szczególnie ta blond z nieregulaminową resztą ... Tapniete z GT-I9500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted August 18, 2015 Author Report Share Posted August 18, 2015 "wkładka" szczególnie ta blond z nieregulaminową resztą Hahaaa.. Sami "kombatanci" pisza w temacie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts