Jump to content

POGOTOWIE ZADYMIARSKIE

Maxell

Recommended Posts

Wiele osób robi domową wędlinkę po raz pierwszy i .... napotyka na, z pozoru, proste problemy, z którymi jednak nie może sobie poradzić.

Proponuję, by w tym dziale osoby które mają czas i chcą pomóc innym, podawały swoje numery telefonów. Wtedy zawsze znajdzie się ktoś z "dyżurnych fachmanów", kto jak najszybciej udzieli odpowiedzi.

Życzę Wam, by tych pytań było jak najmniej, a Wasze wyroby "powaliły na kolana" rodziny i znajomych.

Pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: abratek: Sob Gru 08, 2007 3:27 pm ]

Pozwoliłem sobie "przykleić" ten temat :blush:

[ Komentarz dodany przez: vtec: Sob Gru 16, 2007 3:33 pm ]

W temacie proszę podawać tylko swoje numery telefonów. Inne posty będą kasowane.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Witam.Jeżeli Wasz sprzęt nawali(pralki,lodówki,i wszelki sprzęt AGD)służę pomocą i poradą aby Was nie spotkało to co w programie "usterka"Podaję nr tel. 693779382 Dzwonić o każdej porze.Nie odbieram telefonu w wypadku dzwonienia z zastrzeżonego numeru. Pozdrawiam.Józef

• 3 weeks later...

Witam.

Wąska specjalizacja, ale kto to wie ???

Wiem prawie wszystko o cyfrowych systemach łączności DGT3450 DOS, DGT CARO trochę mniej o MILLENIUM, mogę pomóc w sprawie modemów, router'ów i koncentratorów DSL (czego ja nie wiem, będzie wiedział któryś z kolegów - wiedzą też sporo o CISCO i ATM). Numer do pracy 32 7293113 - zgłosi się miła pani, która będzie wiedziała gdzie jestem i przełączy rozmowę gdzie trzeba.

Byłbym zapomniał :), pytać o Michała z centrali.

• 7 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
JA natomiast mam szerokie rozeznanie z wszelkiego rodzaju Urzędami, nie będę wymieniał wszystkich, z celnym tylko nie miałem do czynienia (jeszcze,ale coś przemycić w rulonie ze smalczykiem mogę, eheheh)). Weterynaria, Starostwo, Projekty, Biznes Plany. 601341934 walić jak w dym.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Witam.

Co prawda nie bezpośrednio w temacie ale myślę, że może się przydać.

Wykańczając altankę zdecydowałem się na pokrycie strzechą-trzciną.

Daszek jeszcze nie jest wykończony, poczeka na finisz ostateczne wyprofilowanie i kalenicę. Zmogło mnie choróbsko i teraz mam troszeczkę czasu aby osobom zainteresowanym udzielić kilku wskazówek co i jak.

Moj telefon 606 853 162

Pozdrawiam

• 1 month later...

Ja co prawda mieszkam daleko i nie bardzo można do mnie zadzwonić bo i różnica czasu i koszt większy, ale na maila zawsze odpowiem jacek@maj.ca lub jmaj@ssei.ca.

Rysuje na AutoCAD - plany budowlane i wszystkie rysunki techniczne, jak trzeba cos przerysowac - jakis plan wedzarni naprzyklad lub innej budowli to chetnie zrobie to na ochotnika.

Pozdrawiam

Jacek

Moja firma zajmuje się odbiorem i utylizacją wód zaolejonych ze statków. W lecie celnicy przywieżli nam 3500 litrów :wink: spirytusu i "łyski" pochodzące z przemytu. Uczestniczyłem w "utylizacji" :grin: i jakieś tam pojęcie mam.

Polecam więc wszystkim swoje usługi i jak ktoś ma coś do " zutylizowania" to chętnie pomogę :wink:

Ps. Wiadomość na priv.

• 2 weeks later...

Witajcie, chętnie pomogę merytorycznie z zakresu:

agregaty prądotwórcze małej i dużej mocy - dobór, wyciszone, otwarte - full;

poligrafia;

przygotowanie do druku;

fotografia i obróbka starych zdjęć;

porady wykończeniowo-remontowe - rozwiązania techniczne;

winiarstwo domowe.

Tel. 503 173 606

Paweł.

• 2 weeks later...

Witam!

Pomogę w zakresie obsługi komputerów (linux, windows), programowania (c#,java, javascript, html, css, xml, bazy danych, mql, inne?). Zawodowo zajmuję się programowaniem automatycznych systemów transakcyjnych, głównie na rynek FOREX. Jeżeli masz ciekawy system do "obgadania" to chętnie podzielę się swoją opinią opartą o 6 letnie doświadczenie w temacie. Kontakt - PW, lub skype: Kalenzo