Maxell Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Wiele osób robi domową wędlinkę po raz pierwszy i .... napotyka na, z pozoru, proste problemy, z którymi jednak nie może sobie poradzić. Proponuję, by w tym dziale osoby które mają czas i chcą pomóc innym, podawały swoje numery telefonów. Wtedy zawsze znajdzie się ktoś z "dyżurnych fachmanów", kto jak najszybciej udzieli odpowiedzi. Życzę Wam, by tych pytań było jak najmniej, a Wasze wyroby "powaliły na kolana" rodziny i znajomych. Pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: abratek: Sob Gru 08, 2007 3:27 pm ] Pozwoliłem sobie "przykleić" ten temat :blush: [ Komentarz dodany przez: vtec: Sob Gru 16, 2007 3:33 pm ] W temacie proszę podawać tylko swoje numery telefonów. Inne posty będą kasowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Podaję swój numer telefonu 518 055 868 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 8, 2007 Author Report Share Posted December 8, 2007 Mój to: 0 603 555 452 Oczywiście jesli będę w stanie pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Pogotowie basturmowe: 604 228 975 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomuś Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 W salcesonach czuję się pewnie :!: 602 275 825 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 To co będzie w mojej możliwości 696184179 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulo Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w sprawie łączności radiowych na paśmie CB oraz samego sprzętu to chętnie pomogę. Tel. 792-420-750 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek z Bielska Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 witam jezeli moge byc pomocny to mozesz na mnie liczyc chetnie pomoge 604-356-746 pozdrawiam Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek-74 Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Jestem z wami .18lat w zawodzie rzeźnika. 663230173 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetes Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Mogę pomóc w sprawach systemów alarmowych, które instaluję już od wielu lat. Tel 605 881 855. Pozdrawiam zetes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracer Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Witam.Jeżeli Wasz sprzęt nawali(pralki,lodówki,i wszelki sprzęt AGD)służę pomocą i poradą aby Was nie spotkało to co w programie "usterka"Podaję nr tel. 693779382 Dzwonić o każdej porze.Nie odbieram telefonu w wypadku dzwonienia z zastrzeżonego numeru. Pozdrawiam.Józef Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lelek Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Witam.Wąska specjalizacja, ale kto to wie ???Wiem prawie wszystko o cyfrowych systemach łączności DGT3450 DOS, DGT CARO trochę mniej o MILLENIUM, mogę pomóc w sprawie modemów, router'ów i koncentratorów DSL (czego ja nie wiem, będzie wiedział któryś z kolegów - wiedzą też sporo o CISCO i ATM). Numer do pracy 32 7293113 - zgłosi się miła pani, która będzie wiedziała gdzie jestem i przełączy rozmowę gdzie trzeba.Byłbym zapomniał , pytać o Michała z centrali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chłopak ze wsi Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Jestem elektronikiem o specjalności "systemy komputerowe" .Potrafię robić to, do czego mnie życie zmusiło - elektryka, naprawy sprzętu agd, proste naprawy i remonty Służę radą na gg 210253, lub w razie bardzo nagłych konieczności tel kom 697 458 863. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papla Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Chętnie pomogę z zakresu poligrafii, DTP i nie tylko - 691 597 792 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ja natomiast moge pomóc w temacie dachów sprzedaje pokrycia i wykonuje jak potrzeba to dzwońcie śmiało zaradzimy 603957797 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvado Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Gdyby ktoś potrzebował rady lub pomocy fotograficznej, to służę. Prowadzę fotolab Kodak Express w Warszawie. 691-328-444 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masbo Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 JA natomiast mam szerokie rozeznanie z wszelkiego rodzaju Urzędami, nie będę wymieniał wszystkich, z celnym tylko nie miałem do czynienia (jeszcze,ale coś przemycić w rulonie ze smalczykiem mogę, eheheh)). Weterynaria, Starostwo, Projekty, Biznes Plany. 601341934 walić jak w dym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolodoro Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Witam. - Instalacje antenowe małe ,średnie ,satelitarne i analogowe TV, - Przesył sygnałów w.cz ;m.cz , - Elektryka i elektronika, na ile mogę zawsze pomogę 507 041 488 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-coolerek Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 zawód informaty spec. sieci komputerowe wszystko co związane z komputerami instalacje CCTV alarmy samochodowe i alarmy domowe oraz CAR-AUDIO dzwonić jak by co 503150465 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Witam. Co prawda nie bezpośrednio w temacie ale myślę, że może się przydać. Wykańczając altankę zdecydowałem się na pokrycie strzechą-trzciną. Daszek jeszcze nie jest wykończony, poczeka na finisz ostateczne wyprofilowanie i kalenicę. Zmogło mnie choróbsko i teraz mam troszeczkę czasu aby osobom zainteresowanym udzielić kilku wskazówek co i jak. Moj telefon 606 853 162 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekgmaj Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Ja co prawda mieszkam daleko i nie bardzo można do mnie zadzwonić bo i różnica czasu i koszt większy, ale na maila zawsze odpowiem jacek@maj.ca lub jmaj@ssei.ca.Rysuje na AutoCAD - plany budowlane i wszystkie rysunki techniczne, jak trzeba cos przerysowac - jakis plan wedzarni naprzyklad lub innej budowli to chetnie zrobie to na ochotnika. Pozdrawiam Jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Wiem dużo o nadajnikach i odbiornikach komunikacyjnych, anteny nadawcze - odbiorcze, akumulatory, zasilacze, wzmacniacze wcz - mcz. Wiem, że nie wszystko mogę ..... powiedzieć. Dla lubiących strzelać - szybko i na duże odległości bardzo celnie. 886692030 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Moja firma zajmuje się odbiorem i utylizacją wód zaolejonych ze statków. W lecie celnicy przywieżli nam 3500 litrów :wink: spirytusu i "łyski" pochodzące z przemytu. Uczestniczyłem w "utylizacji" :grin: i jakieś tam pojęcie mam.Polecam więc wszystkim swoje usługi i jak ktoś ma coś do " zutylizowania" to chętnie pomogę :wink: Ps. Wiadomość na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpawel Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Witajcie, chętnie pomogę merytorycznie z zakresu: agregaty prądotwórcze małej i dużej mocy - dobór, wyciszone, otwarte - full;poligrafia;przygotowanie do druku;fotografia i obróbka starych zdjęć;porady wykończeniowo-remontowe - rozwiązania techniczne;winiarstwo domowe. Tel. 503 173 606Paweł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalenzo Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Witam!Pomogę w zakresie obsługi komputerów (linux, windows), programowania (c#,java, javascript, html, css, xml, bazy danych, mql, inne?). Zawodowo zajmuję się programowaniem automatycznych systemów transakcyjnych, głównie na rynek FOREX. Jeżeli masz ciekawy system do "obgadania" to chętnie podzielę się swoją opinią opartą o 6 letnie doświadczenie w temacie. Kontakt - PW, lub skype: Kalenzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts