miro Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z forumowiczów będzie brał udział w pogrzebie kolegi BonAir ?Niestety dla mnie to za daleko, ale chciałbym prosić o zakup kwiatów i złożenie na pogrzebie.Oczywiście jeśli nie będzie to sprawiało kłopotu. Proszę o kontakt na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszynka Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 @miro, a czy znasz może termin i miejsce pogrzebu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 1, 2015 Author Report Share Posted December 1, 2015 Niestety nie i nawet nie wiem kogo zapytać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 http://nekrologi.trojmiasto.pl/Zmarl-Tomasz-Bonarowski-n96768.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszubka33 Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 (edited) Ja niestety nie dam rady być na pogrzebie , bardzo nad tym ubolewam , ale jeśli ktoś będzie z WB to też dorzucę się do wiązanki. Edited December 1, 2015 by kaszubka33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszynka Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Będę,dorzucać się nie musicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Będę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 (edited) Dla tych, którzy nie znali Tomka, chciałbym przybliżyć Jego dokonania na rzecz naszej strony.Jest autorem wielu przepisów, które są bardzo chętnie wykorzystywane przez forumowiczów i bez trudu można znaleźć je na naszym forum i stronie, jak choćby słynny już Paprykarz wg BonAir'a.Dzięki Niemu, jako jedna z nielicznych stron w necie, posiadamy swój hymn oraz śliczną pastorałkę, których jest kompozytorem i montażystą. Udało Mu się zebrać kilka osób z forum, które zaśpiewały i tak powstały utwory, które już na zawsze z nami pozostaną i będą nam Go przypominać.Dziękujemy Ci Tomku. Hymn Wędzarniczej Braci: hwb.mp3 Hymn Wędzarniczej Braci w rytmie hip-hopu (dla młodzieży): wedz_hop.mp3 Świąteczna pastorałka: PBW.mp3 Edited December 1, 2015 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszynka Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 "Żył na całym etacie" te słowa pożegnania świadczą o życiu Tomka.Nie znałem osobiście.......ale łączyło nas kilkoro wspólnych znajomych.Spoczął obok dwóch moich kolegów ze służby.Niech spoczywa w spokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 "Żył na całym etacie" te słowa pożegnania świadczą o życiu Tomka.Nie znałem osobiście.......ale łączyło nas kilkoro wspólnych znajomych.Spoczął obok dwóch moich kolegów ze służby.Niech spoczywa w spokoju. AMEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Niech spoczywa w spokoju. Kruszynko , dzięki że byłeś na pogrzebie Tomka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujaszek Tom Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Kaziu , bardzo Ci dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pontiak Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 nie znałem BonAir'a (Tomka) osobiście, ale po tym co przeczytałem na forach o Jego dokonaniach należy się Jemu WIELKI SZACUNEK niech spoczywa w spokoju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Kaziu ... WIELKIE DZIĘKI ŻE BYŁEŚ Wczoraj wieczorem właczyliśmy jeszcze raz link z kolędą rodzinną nagraną przez Tomasza i łzy same płynęły Zegarmistrzu światła ... tak sie nie robi ... Tapniete z GT-I9500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotunia Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Za takim Człowiekiem to i nie wstyd się popłakać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan b Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Niech spoczywa w spokoju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waro58 Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Kaziu, przyłączam się do podziękowań, że od Nas, Ktoś był. Wielkie dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts