Jump to content

Jak budowaliśmy grilla z altaną.

Rozpotynski

Recommended Posts

Witam,  chciałem się z wami podzielić pomysłem i wysłuchać opinii na temat mojej budowli :)  . Z racji iż wcześniej miałem zmontowany film z budowy, pozwolę sobie użyć tutaj linku do niego zamiast dodawać zdjęcia. Mam nadzieję, że nikt się o to nie pogniewa ;) . Gdyby ktoś miał pytania dotyczące projektu, czy wykonania to chętnie na nie odpowiem :) .

Link do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=HnXaJVHl3Bc

Wszystkie osoby którzy robią wyśmienite wyroby kiedyś nie umiały nic, ale miały odwagę nauczyć się i teraz sporo z nich jest mistrzami. 

Jak nie zaczniesz to nie będziesz wiedział czy się to podoba czy nie  :)

Poczytaj forum a jak dobrze trafisz to zobaczysz udokumentowany progres u osób które prezentują swoje wyroby - od tych nieudanych do tych genialnie perfekcyjnych - stałe hasło na forum "wczesny Zbój Madej" - najlepszy przykład postępu i dojścia do perfekcji. 

Ten rok się kończy a wędzarnie najprostszą to beczka 200L, kilka cegieł i derka jutowa - wędzarnia z beczki - i zaczynamy "chorobę".

W zależności od umiejętności i materiałów - wędzarnia typu kibelek może zamknąć się w okolicach 1tyś PLN (większość materiałów kupowane)

• 1 month later...