Maxell Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Już raz na forum było prezentowane. Nic szczególnego biorąc pod uwagę klimat nasze wędzarnie są lepsze. To że, w USA budują tego typu wędzarnie tylko świadczy o braku odpowiedniej wiedzy i forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 19, 2016 Author Report Share Posted January 19, 2016 O ile pamiętam, wtedy zdjęcie było w języku polskim, ale nie po to je tutaj wklejałem. Chciałem podkreślić, że już wiele lat temu rząd federalny (nie mówiąc już o stanowych), oficjalnie opracowywał projekty tego typu urządzeń do nieodpłatnego wykorzystania przez zwykłych obywateli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanS Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 To że, w USA budują tego typu wędzarnie tylko świadczy o braku odpowiedniej wiedzy i forum.nie moge sie zgodzic na to stwierdzenie - osobiscie znam I wiem ze w USA jest przynajmniej dwie wedzarnie zbudowane I dzialajace na podstawie (nieco zmodyfikowanego) projectu Andyandy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 StefanS w takim razie miłe będą widziane fotki. Szczególnie dokładny obraz modyfikacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanS Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Andandy - Proces powstawania mojej wedzarni lacznie ze zdjeciami jest opisany na angielsko- jezycznej stronie WD - Cadillac by StefanS. Natomiast jesli uwazasz ze warto to pokazac na polskiej stronie to w przyszlosci to zrobie z dodatkowymi opiniami z 2-rocznej ekspoatacji. StefanS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redzed Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 http://wedlinydomowe.pl/en/viewtopic.php?t=7565 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanS Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Czy mi sie wydaje czy moj caly album z Imageshock gdzies wcielo - prosze o wybaczenie jesli nie mozna obejrzec pozostalych zdjec - w zwiazku z tym rozpoczne nowy temat ze zdjeciami i relacja budowy polskiej wedzarni w Stanach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts