ewidencja Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Kupię lejki do nadziewarki, do popularnego "chińczyka" z kołnierzem, jak na zdjęciu poniżej. Kupię komplet, lub pojedynczy lejek, średnica dowolna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewidencja Posted February 3, 2016 Author Report Share Posted February 3, 2016 Lejek (lejki) mogą być używane ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksiak Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Jak takie https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10314-nadziewarka-pozioma to daj adres na PW i wyślę Ci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewidencja Posted February 3, 2016 Author Report Share Posted February 3, 2016 (edited) piksiak, dziękuję, lecz wydaje mi się, że jesteś w posiadaniu jeszcze innego "chińczyka".Mnie chodzi o lejek, który ma namiastkę gwintu, wkrecany na półobrót do nadziewarki. Taki "chińczyk" z wyższej półki Coś takiego: Zdjęcie nie jest moją własnością, pochodzi ze strony angela.chh.pl Edited February 3, 2016 by ewidencja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela K. Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Skontaktuj się z jumbo . My kupiliśmy od niego komplet lejków metalowych. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Kołnierz tylko mąż musiał dostosować do naszej ale nie było problemu. Widzę, że te Twoje są bardzo podobne do tych co my mamy . Nasza nadziewarka to hendi 5l, lejki jednak mam wrażenie takie same Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Nie wiem czy kupisz takie lejki?Prędzej przerobiłbym uchwyt w którym obecnie mocujesz lejki i zakupił metalowe.Jak dobrze pamiętam, uchwyt ma średnicę jak lejek do 32-ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela K. Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 To jest chyba oferta jumbo na allegro , ale pewna nie jestem http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5960875887&reco_id=23756771-ca71-11e5-8ae8-fa163e1b0a15&ars_rule_id=201 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADEK MACIEK Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Takie lejki miewam czasami, raczej sporadycznie. Są zamówione, nie mam pojęcia kiedy dostanę. Dostawcę widziałem wczoraj, też nie wie kiedy wreszcie dojadą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewidencja Posted February 3, 2016 Author Report Share Posted February 3, 2016 To jest chyba oferta Niestety, to nie takie lejki. Takie lejki miewam czasami, raczej sporadycznie. Bardzo bym prosił o pamięć, z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADEK MACIEK Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Mają mi przywieźć jakieś przyprawy, ponowię zamówienie na lejki i tłoki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzak Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 jeżeli masz ochotę podjechać do BĘDZINA to zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewidencja Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 jerzak, PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Może chcesz te lejki razem z "Chińczykiem"? Tanio. Po południu zrobię zdjęcie lejków, czy to ten model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewidencja Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Może chcesz te lejki razem z "Chińczykiem"? Tanio. Po południu zrobię zdjęcie lejków, czy to ten model. Jeśli tanio, to łykam razem z chińczykiem, dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewidencja Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Po południu zrobię zdjęcie lejkówNie chcę być niegrzeczny, ale już jest wieczór Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Proszę: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewidencja Posted February 5, 2016 Author Report Share Posted February 5, 2016 Proszę: O to, o to panie! Strzał w dychę. Bierę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewidencja Posted February 5, 2016 Author Report Share Posted February 5, 2016 Dziekuję wszystkim za pomoc i liczne sugestie. Zakupy zrealizowałem u paweljacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADEK MACIEK Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Gdyby ktoś potrzebował, to mam lejki, tłoki i uszczelki do chińczyka Oscar Cook, 3 i 5.5 kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts