hanysek Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 (edited) Witam, mam na sierpień zaplanowaną operację rekonstrukcji więzadła krzyżowego ACL. Niestety ten termin mi nie pasuje. Chciałem przełożyć ten termin o min 2 miesiące jednak w sekretariacie powiedziano mi że mogę jedynie przesunąć się na koniec kolejki oczekujących czyli ok koniec 2019.http://forum.dvhk.to/images/smilies/newmad.gifDzwoniłem do kilku szpitali i terminy od 3 do 8 lat.Czy zna ktoś jakiś szpital gdzie taką operację można zrobić do ok roku ?Najlepiej śląsk albo małopolska.ps. wujek miał mieć wymianę stawu biodrowego. Terminy u nas ok 5 lat. Pojechaliśmy do Ostrowca Św. i termin miał za ......... 2 tyg. Edited February 3, 2016 by hanysek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Dzwoń do NFZ-tu, tam powinni najlepiej wiedzieć gdzie jakie są kolejki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKan Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 http://kolejki.nfz.gov.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanysek Posted February 3, 2016 Author Report Share Posted February 3, 2016 Dzwoń do NFZ-tu, tam powinni najlepiej wiedzieć gdzie jakie są kolejki Nikt nie odbiera, pewnie pracują do 14. Spróbuje jutro http://kolejki.nfz.gov.pl/ Mojego przypadku niestety nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajmon55556 Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Witam, mam na sierpień zaplanowaną operację rekonstrukcji więzadła krzyżowego ACL. Niestety ten termin mi nie pasuje. Chciałem przełożyć ten termin o min 2 miesiące jednak w sekretariacie powiedziano mi że mogę jedynie przesunąć się na koniec kolejki oczekujących czyli ok koniec 2019.http://forum.dvhk.to/images/smilies/newmad.gif Dzwoniłem do kilku szpitali i terminy od 3 do 8 lat.Czy zna ktoś jakiś szpital gdzie taką operację można zrobić do ok roku ?Najlepiej śląsk albo małopolska. ps. wujek miał mieć wymianę stawu biodrowego. Terminy u nas ok 5 lat. Pojechaliśmy do Ostrowca Św. i termin miał za ......... 2 tyg.Jak masz nie daleko do tego szpitala to zawita do nich i poproś by szanowna Pani zechciała zadzwonić do osoby która ma wyznaczony termin w dniach które Ci pasują czynię zechciał by się z Tobą zamienić terminem by mieć wcześniej operację. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanysek Posted February 3, 2016 Author Report Share Posted February 3, 2016 Witam, mam na sierpień zaplanowaną operację rekonstrukcji więzadła krzyżowego ACL. Niestety ten termin mi nie pasuje. Chciałem przełożyć ten termin o min 2 miesiące jednak w sekretariacie powiedziano mi że mogę jedynie przesunąć się na koniec kolejki oczekujących czyli ok koniec 2019.http://forum.dvhk.to/images/smilies/newmad.gif Dzwoniłem do kilku szpitali i terminy od 3 do 8 lat.Czy zna ktoś jakiś szpital gdzie taką operację można zrobić do ok roku ?Najlepiej śląsk albo małopolska. ps. wujek miał mieć wymianę stawu biodrowego. Terminy u nas ok 5 lat.Pojechaliśmy do Ostrowca Św. i termin miał za ......... 2 tyg.Jak masz nie daleko do tego szpitala to zawita do nich i poproś by szanowna Pani zechciała zadzwonić do osoby która ma wyznaczony termin w dniach które Ci pasują czynię zechciał by się z Tobą zamienić terminem by mieć wcześniej operację. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Tak właśnie zrobiłem. Ochrona danych osobowy - otrzymałem w odpowiedzi........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajmon55556 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Witam, mam na sierpień zaplanowaną operację rekonstrukcji więzadła krzyżowego ACL. Niestety ten termin mi nie pasuje. Chciałem przełożyć ten termin o min 2 miesiące jednak w sekretariacie powiedziano mi że mogę jedynie przesunąć się na koniec kolejki oczekujących czyli ok koniec 2019.http://forum.dvhk.to/images/smilies/newmad.gif Dzwoniłem do kilku szpitali i terminy od 3 do 8 lat.Czy zna ktoś jakiś szpital gdzie taką operację można zrobić do ok roku ?Najlepiej śląsk albo małopolska. ps. wujek miał mieć wymianę stawu biodrowego. Terminy u nas ok 5 lat.Pojechaliśmy do Ostrowca Św. i termin miał za ......... 2 tyg.Jak masz nie daleko do tego szpitala to zawita do nich i poproś by szanowna Pani zechciała zadzwonić do osoby która ma wyznaczony termin w dniach które Ci pasują czynię zechciał by się z Tobą zamienić terminem by mieć wcześniej operację. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu TapatalkaTak właśnie zrobiłem. Ochrona danych osobowy - otrzymałem w odpowiedzi...........Z dobrą czekoladą? Przecież Ty nie chcesz Tych danych tylko by pani sprawdziła która to widzi w kompie I ona by zadzwoniła Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Tak właśnie zrobiłem. Ochrona danych osobowy - otrzymałem w odpowiedzi........... Dałeś się zbyć jak dziecko... przecież to nie ty masz dzwonić tylko własnie owa kobieta Tutaj ustawa o ochronie danych nie ma zastosowania bo nikt nikomu danych nie udostępnia a chyba nawet w jej obowiązku jest obdzwonić kolejkowiczów. To ze tego nie robią wynika pewnie z wygodnictwa... wolne miejsca = wolny czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 wolne miejsca = wolny czas Wolne miejsca=cenne miejsca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciekzbrzegu Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 (edited) Nie znasz drugiej strony,roszczeń pozwów pacjentów,chcesz jako pracownik mieć problemy to zacznij mieszać w kolejce dzwonić. Masz dobre chęci a skończysz.... Edited February 4, 2016 by Maciekzbrzegu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateus Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 (edited) Też miałem termin ponad rok. Poszukałem jednak lekarza, który takie zabiegi robi prywatnie. W sumie koszt nie był jakiś mega wysoki i termin szybki bo na NFZ to masakra.Jestem pół roku po zabiegu i nie żałuje, bo kolano sprawne już teraz a nie za rok. Jeśli jesteś z Krakowa lub też możesz dojechać, to mogę Ci polecić szczerze tego ortopedę. Jeśli będziesz zainteresowany, napisz do mnie. Edited May 5, 2016 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts