witlof Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 mam mieszałkę 40 l i silnik brakuje mi przekładni.Jakie przełożenie powinna mieć przekladnia. Może ma ktoś na sprzedanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witlof Posted February 24, 2016 Author Report Share Posted February 24, 2016 ludzie co z tą przekładnią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumbo Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 (edited) ....a mieszarkę masz - jednowałkową , dwuwałkową , - silnik na siłe czy nie , jaka moc jakie obroty , - jakie chcesz na wyjściu , jaką ilość chcesz przerabiać.....itd Edited February 25, 2016 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jac007 Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 mam mieszałkę 40 l i silnik brakuje mi przekładni.Jakie przełożenie powinna mieć przekladnia. Może ma ktoś na sprzedanie ludzie co z tą przekładnią Wrzuć jakieś foty mieszałki to coś wtedy można kombinować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witold1961 Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Może pytającemu chodzi o to, jakie obroty na wyjściu przekładni? Tzn z jaką prędkością ma obracać się wał mieszarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 (edited) mam mieszałkę 40 l i silnik brakuje mi przekładni.Jakie przełożenie powinna mieć przekladnia. Może ma ktoś na sprzedanie Żeby odpowiedzieć na to pytanie, musisz podać: ile obrotów ma silnik na wyjściu i ile razy obrócą się łopaty w środku mieszałki na jeden obrót korby. Edited February 25, 2016 by Gonzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witlof Posted February 28, 2016 Author Report Share Posted February 28, 2016 silnik 0,18kw 230/400v 50hz 1380 obrotówjeden obrót korby =jeden obrót łopat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Dor Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Co to za oryginalny silnik ?? może chodzić na 400 i na 230 ?? coś dziwne ale może są takie techniki już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek.P Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 ..... a co ty w tym widzisz dziwnego , jak moge zapytac ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Dor Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Chyba żeby to śmigało to potrzebny jakiś falownik - no chyba że inaczej to działa ale nie uzmysławiam sobie jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek.P Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 .....to tak jak ?? Auto jezdzi na gas i benzyne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emis Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Przekladnia z przelozeniem jeden do 50-u ,tylko troche silnik za słaby proponuje 0,37 kw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts