AleksandraH Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Szanowni Państwo,nazywam się Aleksandra Haska i jestem doktorantką na Wydziale Nauk o Zwierzętach Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o pomoc w realizacji badań, jaką będzie wypełnienie ankiety on-line, dotyczącej produkcji z wykorzystaniem ras rodzimych.Jest ona elementem zadania badawczego, realizowanego w ramach rozprawy doktorskiej, pod tytułem „Analiza możliwości poprawy opłacalności użytkowania ras rodzimych poprzez produkty identyfikowane na rynku”.Ankieta jest w pełni anonimowa, a jej wypełnienie zajmuje około 15 minut.Ankieta dla przetwórców wykorzystujących surowce pochodzące od ras rodzimych:http://www.ankietka....rzetworcow.htmlSerdecznie dziękuję za pomoc i w razie pytań zapraszam do kontaktu.Z wyrazami szacunku,mgr inż. Aleksandra HaskaKatedra Genetyki i Ogólnej Hodowli ZwierzątWydział Nauk o ZwierzętachSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiegoul. Ciszewskiego 802-786 Warszawaaleksandra.haska@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Ankieta dla przetwórców wykorzystujących surowce pochodzące od ras rodzimych Generalnie na naszym forum jesteśmy "hobbystami" wykonującymi wędlina na własne potrzeby a nie przetwórcami posiadającymi własne zakłady . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksandraH Posted March 6, 2016 Author Report Share Posted March 6, 2016 Staram się wykorzystać każdą możliwą drogę by dotrzeć do respondentów, ponieważ nie jest dużo takich osób. Liczyłam, że znajdą się na tym forum osoby, które prowadzą chociażby małą, domową działalność (np. w ramach działalności MLO) związaną z produkcją wędlin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pis67 Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Wypełniłem, 3 minuty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 pis - nie wiedziałam, że masz zakład przetwórczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pis67 Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 pis - nie wiedziałam, że masz zakład przetwórczy No mam jednoosobowy, domowy, nie spółdzielczy.... , prywatny, na rasach rodzimych, rzekłbym się znam, na chowie i hodowli też, na przetwórstwie też, niech dziewczę ma ankietę .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 (edited) :D na takich zasadach to ja też mam ale zakładem przetwórczym nie śmiem się mienić . Edited March 6, 2016 by chudziak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=aRIGXusfoLs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts