Jump to content

Moje wyroby KamilPe


KamilPe

Recommended Posts

Witam w moim wątku, niedawno rozpocząłem przygodę z serowarstwem;) bede tutaj dzielił się z wami moimi przygodami w tej dziedzinie, z czasem planuje tez rozszerzyć działalność o wędliny itp.

Zobaczymy jak to bedzie;D

 

Poniżej mój pierwszy ser robiony 13 lutego i kolejny robiony zaraz po nim 18

 

Wczoraj była degustacja i smakowały obydwa czyli jest dobrze [emoji123]

 

Drugi ser był robiony z ziołami prowansalskimi.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160306/6152be1e64860537aef3ab85a9ce4723.jpg

 

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160306/3873e8e6d00a19890daf480a38717538.jpg

 

 

 

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Co do dalszych relacji...

Mój półtora miesięczny ser z ziołami prowansalskimi:)

 

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/bbd63af76dd8c9ea55bd8ece10abef38.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/af0e8e903bc0b0eda3ae6c83e7ec54d3.jpg

 

Był jeszcze z tłuczonym kolorowym pieprzem ale tak długo nie wytrzymał ;)

 

 

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edited by KamilPe
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Zabieram sie za kolejny ser po sporej przerwie,

niestety podpuszczka ma termin ważności do dzisiaj i w weekend będzie juz po terminie, i tu moje pytanie jaka podpuszczkę byście mi polecili i gdzie najlepiej zamówić ? Moja podpuszczka jest w płynie mikrobiologiczna z kroplomierzem ze strony serowar

 

 

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...