Guest pedro Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Przedstawiam tort urodzinowy mojej żony. Jest to kombinacja kilku przepisów ze stronki i forum. Wyszło smaczne (próbowałem tylko te pierwsze plasterki. Jak głębiej to się okaże, ale myślę, że będzie smakować :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wnuczek Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Piękny torcik :grin: Może zrobię sobie taki na imieniny :question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 No pedro, wielki szacunek dla Ciebie za to dzieło! Ty to musisz swoją Gabi kochać!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Witam pedro . Prześlicznie i za pewnie prze smacznie . Pięknie pokazane na fotkach . Najlepsze życzenia dla małżonki . Gratuluję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strampek Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Twojej żony czy dla Twojej żony?. Chyba swojej żonie też taki zrobię. Pięknie wygląda, szczególnie ta otoczka z tłuszczyku.Ile ten "tort" ważył przed przybraniem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pedro Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ile ten "tort" ważył przed przybraniem? Przed "przybraniem tort" ważył 10,5 kg. Po wędzeniu i parzeniu stracił na moje oko ok. 2 kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papcio Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Oj jaki ładny torcik! Pedro ty musisz kochać swoją żonę jeśli jej tak dogadzasz. Na zloty JacekB też miał taką szyneczkę z gnatem i bardzo mi smakowała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgoś Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Gabi...życzenia serdeczne...Ty to masz dobrze z Pedrem.. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BonAir Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 STOOOO LAAAT!STOOOO LAAAT! A kto ?!GAAABI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pedro Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Do szyneczki miał powstać stojak, podobny do tego, który na zlocie miał JacekB, lecz nie wyrobiłem się w czasie. Jak będę miał więcej czasu wykonam takowy i trzeba będzie znowu szyneczkę uwędzić, żeby stojak wypróbować. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stokrotka Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Gabi-wszystkiego najlepszego !Takiego tortu to chyba nikt nie dostał, jak Wam zostanie trochę to dajcie znać- mam blisko do Was :lol: .Pozdrawiam :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek z Bielska Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 z okazji 44 urodzin skladam Ci Gabi wraz z zona wszystkiego najlepszego,zdrowia i nowych pomyslow kulinarnych przez caly czas.szyneczka piekna Pedro,ale chyba do brennej sie nie doczeka.jak przyjadagoscie do was to ja rozszarpia.pozdrawiamMarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pedro Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 szyneczka piekna Pedro,ale chyba do brennej sie nie doczeka.jak przyjada goscie do was to ja rozszarpia. Gabi zabrała szyneczkę do pracy żeby poczęstować współpracowników. Sam się obawiam czy dane mi będzie spróbować :???: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomuś Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Zawsze tak było ,że szewc bez butów chodzi :wink: , ale chyba przy produkcji chociaż oblizałeś :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gabi Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Tort cieszył się w pracy wielkim powodzeniem. Ale udało mi się uratować parę kawałków. :tongue: Wszyscy zachwyceni: wyglądem, smakiem i zapachem. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 i przybijmy to 50 gram :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Przybijam... :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek z Bielska Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Pedro dobrze ze Gabi uratowala pare kawalkow :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Jak na co najmniej siedmiomiesięczną szynkę, to jest wspaniała. :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BonAir Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Pedro, w jaki sposób "osmoliłeś" tort? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ChefPaul Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ... oooo :shock: ... takie torty najbardziej lubię Solenizantce ... spóźnione ale jak najbardziej serdeczne wszystkiego NAJ :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.