Jump to content

Wędliny z Króla Kazimierza


Kazimierz_Wielki

Recommended Posts

Po kolorach to raczej królik a nie król 

Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ???????   

Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie 

 

Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - 

Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać 

Edited by Artur Dor
Link to comment
Share on other sites

Wędliny z króla,ciekawy temat a do tego szynki w elastycznych siatkach.

 

Czyżby to była jakaś ujma ? Zakazane jest używanie elastycznych osłonek ? W ogóle takich nie używasz ?

 

Po kolorach to raczej królik a nie król 

Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ???????   

Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie 

 

Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - 

Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać 

 

A dlaczego mnie obrażasz  ?

Co w tych kolorach jest nie tak ?

Dlaczego wyroby są " marnej jakości ?

Link to comment
Share on other sites

Artur Dor daj sobie na luz to jest tylko jego "logo"

Moze troszke patetycznie ale "kto bogatemu zabroni". :D

A wedzonki to wazne aby jemu smakowaly i nich sie chwali

mozna go poprawiac ale nie tak od razu z "grubej rury". :mellow:

Nie psujmy sobie nawzajem dobrego dnia. :D

Pozdrawiam dymnie - Waldek :)

Edited by walka
Link to comment
Share on other sites

Po kolorach to raczej królik a nie król 

Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ???????   

Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie 

 

Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - 

Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać 

A co ty kolego tak od razu z grubej rury?

To forum dla entuzjastów, a nie pole dla cenzorów.

Pozdrawiam przedmajówkowo.

Link to comment
Share on other sites

Widzę ,ze koledzy ostro Cię przepytują .

Niech Cię czasem to nie zniechęca do tego Forum.Jest tu naprawdę kopalnia wiedzy do przeczytania i masę fajnych ludzików gotowych do udzielania pomocnych rad.

Pozdrawiam życząc smacznych swojskich wyrobów.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...