Kazimierz_Wielki Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) A i Król lubi dobrze zjeść Edited April 28, 2016 by Kazimierz_Wielki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestor Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Wędliny z króla,ciekawy temat a do tego szynki w elastycznych siatkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Dor Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać Edited April 28, 2016 by Artur Dor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimierz_Wielki Posted April 28, 2016 Author Report Share Posted April 28, 2016 Wędliny z króla,ciekawy temat a do tego szynki w elastycznych siatkach. Czyżby to była jakaś ujma ? Zakazane jest używanie elastycznych osłonek ? W ogóle takich nie używasz ? Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać A dlaczego mnie obrażasz ?Co w tych kolorach jest nie tak ?Dlaczego wyroby są " marnej jakości ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Kazimierzu_Wielki przedstawiłeś wyroby po parzeniu? Jeśli tak, to dlatego kolory są inne. Najważniejsze, że smakują.Przy okazji zapytam się, jak długo peklowałeś i jakim sposobem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimierz_Wielki Posted April 28, 2016 Author Report Share Posted April 28, 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walka Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) Artur Dor daj sobie na luz to jest tylko jego "logo"Moze troszke patetycznie ale "kto bogatemu zabroni". A wedzonki to wazne aby jemu smakowaly i nich sie chwalimozna go poprawiac ale nie tak od razu z "grubej rury". Nie psujmy sobie nawzajem dobrego dnia. Pozdrawiam dymnie - Waldek Edited April 28, 2016 by walka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Z Króla Kazimierza trochę dziwnie brzmi, ale po to się pokazuje, aby ewentualnie poprawić.Kazimierzu Wielki, witaj na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziezielony Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Jam, kmieć z podzamcza lecz wtręt nie pytając o pozwoleństwo zawadzę.... Dramatu nie ma, wyroby do obgarnięcia, letko trzeba szlifnąć i gitara.........styl do przyjęcia, choć niszowy nieco Lussseiross SiBy serde(l)cznie i kiełbasowo pozdymiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odyn06 Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać A co ty kolego tak od razu z grubej rury?To forum dla entuzjastów, a nie pole dla cenzorów.Pozdrawiam przedmajówkowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimierz_Wielki Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 Artur Dor proszę o odpowiedzenie na moje pytania.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odyn06 Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni.A ile godzin wędziłeś i w jakiej temperaturze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimierz_Wielki Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni.A ile godzin wędziłeś i w jakiej temperaturze? Ok 4h, temp 60 - 50 st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatag Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Widzę ,ze koledzy ostro Cię przepytują .Niech Cię czasem to nie zniechęca do tego Forum.Jest tu naprawdę kopalnia wiedzy do przeczytania i masę fajnych ludzików gotowych do udzielania pomocnych rad.Pozdrawiam życząc smacznych swojskich wyrobów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.