fafon Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Witam chciałbym się pochwalić wyrobami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einshell Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Witaj Fafon No bardzo ładne Korzystałeś z przepisów z Naszej stronki ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafon Posted May 13, 2016 Author Report Share Posted May 13, 2016 Dziękuję Korzystam , bardzo dużo się nauczyłem Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 A ile ty tych pierogow nalepiles? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek55 Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Chyba dla czterech osób . ???????????? Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 pieknie pieknie ...a ja jeszcze przed sniadaniem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Chyba dla czterech osób . Co ty gadasz, chyba ze na kilka obiadow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Anno ,ja taki talerzyk to sama bym wciagnela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek55 Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Mi taki wystarcza jak bardzo głodny nie jestem .... ???? Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka.... ale na kilka posiłków ???????????????? Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Przeciez na kazdym jest chyba z trzydziesci pierogow. Tyle zjesz electra? nie uwierze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 @ANNAM, moj rekord to takich( miesno kapuscianych) na wielkosc jak pudelko od zapalek to 22 :-) ja jestem pierogozerca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jac007 Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Można tylko pogratulować udanych wyrobów. A ile ty tych pierogow nalepiles? Taka porcja to tak na kolację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziezielony Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Ładnie Widać swobodę w posługiwaniu się zarówno mięsem jak i akcesoriami/materiałami wędliniarskimi Asortyment szeroki wygląda bezskuchowo -------Wydaje się, że można mocniej nabijać te grube kiełby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafon Posted May 13, 2016 Author Report Share Posted May 13, 2016 te grube są już podsuszonepierogami zawsze się dzielę z rodzinką a ta cienka to palcówka w początkowej fazie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Bardzo ładnie i smacznie to wszystko wygląda. Jesteś na dobrej drodze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafon Posted May 13, 2016 Author Report Share Posted May 13, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Jakieś nowe rury sobie zamontowałeś w kotłowni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafon Posted May 13, 2016 Author Report Share Posted May 13, 2016 ładne co .... a jakie smaczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Jako doswiadczony budowlaniec nigdy takich rur nie widzialem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Ciunel Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Piękne- jeżeli takie w smaku jak w wyglądzie to super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todek Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 No tak, beczka praktycznie taka jak moja była. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafon Posted May 21, 2016 Author Report Share Posted May 21, 2016 A jutro wędzenie Dobranoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einshell Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Troszkę Ci ''chopców'' powygina , bo mizdry nie ściągłeś..., ale to detal ... Ładnie powiązane... I jak wrażenia po wędzeniu...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafon Posted June 15, 2020 Author Report Share Posted June 15, 2020 (edited) Witam wszystkich moje ostatnie wyroby Edited June 15, 2020 by fafon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T800 Posted July 4, 2020 Report Share Posted July 4, 2020 Sliczne wyroby az nabieram ochoty zeby kielbase zrobic bo dawno mnie tu nie bylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.