slabla Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Mam zamiar zbudować wędzarnię w piwnicy (w samym rogu), jednak przewód kominowy znajduje się w sąsiednim pomieszczeniu zaraz przy ścianie, chciałbym doprowadzić rurę od wędzarni do tego przewodu lecz obawiam się czy jej załamania nie będą przeszkadzały w uzyskaniu właściwego ciągu. Proszę o radę, może ktoś już ma takie doświadczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Cześć.A nie da się przekuć otworu do sąsiedniego pomieszczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabla Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 Oczywiście, że się da, najbardziej obawiam się załamań rury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Chodzi mi o to, czy się da tak wykuć, by rura przechodziła do sąsiedniego pomieszczenia bez załamań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabla Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 Może się wyrażałem nieprecyzyjnie, wobec tego dołączam rysunek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabla Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 Przepraszam, ale jestem pierwszy raz na tym forum i nie wiem czy dołączyłem prawidłowo plik z rysunkiem jeśli nie może ktoś podpowie, dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Jak będziesz pisała posta, to na dole jest polecenie - dodaj załącznik. Poczytaj najpierw jakie załączniki i jakiej wielkości możesz przesłać (Dozwolone rozszerzenia i rozmiary).Jesli jest większy, to wyślij na moją pocztę maxell11@wp.pl.Pozdrowionka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts