Maxell Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Zapraszam serdecznie do zapoznania się z bardzo ciekawym materiałem na temat solenia i peklowania mięsa i produktów mięsnych, który w 2 artach zamieściłem na stronie głównej. OCR wykonał Papla - dzieki.Warto przeczytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frapio Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Super artykuł. Ciekaw jestem o czym tam jeszcze piszą. Może przytoczysz kilka fragmentów ze spisu treści?Tak z ciekawości: Czy ta książka była wydana w języku polskim jako oryginał czy jako tłumaczenie z innego języka? Jeżeli ona cała jest tak fajnie napisana to jest to nie biały tylko złoty kruk. Pozdrawiamfrapio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Frapio, na poczatku części I-ej pisze, że oryginalne wydanie wyszło w Moskwie w 1949 r., a polskie tłumaczenie w Warszawie w 1955 r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts