plocki Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Witam wszystkich forumowiczów - mistrzów, czeladników i początkujących.Obserwuję naszą stronę już od kilku lat, ale nie odważyłem się ujawnić, choć garściami korzystałem z Waszych przepisów i doświadczeń Przeglądając ostatnio różne dyskusje na temat szynki, mignął mi przed oczami wpis dotyczący sposobu przygotowania szynki w całości w szynkowarze, ale bez dodawania jakichkolwiek przypraw.Chyba wstawił go forumowicz o słusznej ilości postów. Teraz od dwóch dni wertuję tematy, ale niestety...kamień w wodę.Może szanowne koleżanki i nie mniej szanowni koledzy pomogliby? Z zadymionym i zaparzonym pozdrowieniem początkujący Leszek vel plocki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Szczerze mówiąc nie spotkałem jeszcze na naszej stronie wpisu o całej szynce z szynkowaru.Może chodzi Ci o szynkę prasowaną.Jeśli tak to zajrzyj do mojego kącika.https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8791-z-praski-osłonki-barierowej-i-słoika/?p=503248 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Szczerze mówiąc nie spotkałem jeszcze na naszej stronie wpisu o całej szynce z szynkowaru. Radek z Bukowiny chyba robił. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page-15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plocki Posted July 13, 2016 Author Report Share Posted July 13, 2016 Dziękuję za odpowiedzi. Ta podana przez Gonzo jest bliska poszukiwanej. Może jednak Arkadiusz ma rację. Widziałem przepis na innym forum? Sam nie wiem...Ale i tak spróbuję. Pozdrawiamplocki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.