Jump to content

Brawo nasi, mecz był piękny!

miro

Recommended Posts

Wspaniały mecz,niesamowity kolektyw :clap: :clap:  Odpadła drużyna nie słabsza,nie gorsza :) :rolleyes: ale drużyna doświadczona psychicznie i fizycznie,która udowodniła że nie straszne są jej potęgi futbolowe.Zabrakło odrobinę szczęścia i zimnej krwi, a to w sporcie zdarza się najlepszym :( Jeszcze raz wielki szacun :clap: 

Odpadli tylko i wyłącznie  z braku odrobiny szczęścia !!! Bo to Portugalii powinno nie być w półfinale. Zobaczcie co piszą niemieckie media :-) !!! Gratulacje dla nich za taką grę, pełen szacun. Takiej drużyny nam trzeba. 

Edited by kwlj

Pajac  załatwił sprawę - choć pierwsze podanie w meczu miał celne, niestety jedyne....  :cool:  A grał prawie do końca - udawał....  znaczy się....  

:cool:

Bracie Pis, faktycznie to dziwne było.  :hmm:

Gdyby tak był powszechny i permanentny dostęp do kont,

to kto wie, co by siem wyniuchało?  :tongue:

.

Co by nie było - pajac  - Grosicki ......  beznadzieja  od początku do końca......  :cool:  formy brak .... ale miejsce na boisku zajmował....  , poza tym wszystko ok.....  nawet ulżyło mi jak przegrali , nerwów zaoszczędzę.....  :cool:

A ja stwierdziłam po wczorajszej nieprzespanej nocy, ze nie bede juz ogladac meczy. Nie mogłam zasnąć do 3 w nocy, przewalały mi sie w głowie obrazy z tego meczu, odganiałam te mysli a one wciąż kotłowały mi się jak jakieś koszmary nocne, rano do pracy, co za obłęd sobie zgotowałam, jeszcze bym sie wykończyła przez jakiś  "obrazek z telewizji"  który nijak sie przekłada na moje życie. Zresztą gdyby wygrali, byłoby podobnie, też bym to przeżywała jak jakaś kretynka. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dash2.gif

Mecz był na remis, a karne to żadna wygrana, tylko loteria. Równie dobrze sędzia mógł rzucać monetą.

Jak się chce wygrać, to się nie bawi w "głupiego Jasia" pod swoja bramką i nie liczy na kolejne szczęście w karnych lub rzut monetą. Każdy w euforii bo wyszli z grupy i mieli szczęście ze Szwajcarią.A ja jestem wnerwiony bo zmarnowali swoje życiowe szanse na powtórkę "Orłów" .Jak się nie ma ciągu na bramkę, to się tak kończy.Za cztery lata już nie będzie tej drużyny, już nie będzie takiej szansy.Obym się mylił

Grosicki

Kiedy trzeba było ryzykować i strzelać, to głupio podawał.Kiedy trzeba było podać, to zachciało się strzelać :( .Chyba naprawdę uwierzył w "turbo Grosika"   :facepalm:  :facepalm:  :facepalm: 

Kapustka - temu , już chyba palma trochę odbiła, po jednym meczu uwierzył, że Real , Barcelona czy inny mocarz będzie się o niego dobijać  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

Milik- co On w ogóle robił na boisku po drugim meczu.Gościu zupełnie bez formy.A biegać aby nabijać kilometry to mógł dookoła stadionu :facepalm:

Wszyscy jadą po Rodowicz, ale według mnie ma dużo racji :(

http://m.niezalezna.pl/82657-rodowicz-ostro-do-pilkarzy-nie-byl-ladny-futbol-niech-pracuja-nad-kondycja-ich-zawod-wideo

Każdy polak......prawie każdy,  to lekarz, mechanik i jak widać wyborowy piłkarz, który rozegrałby piłkę lepiej. :D

Zgodzę z Toją opinią Gonzo w 100% o Miliku.

Od początku gościu mam wrażenie grał dobrą sztukę teatralną.

Czasami była to komedia, a czasami tragifarsa......jednak trzeba mu przyznać, talentu aktorskiego mu nie brakuje.

Widocznie nie było kogo innego obstawić w tej sztuce, a i gaża musiała być odpowiednia.

Edited by miro

Każdy polak......prawie każdy,  to lekarz, mechanik i jak widać wyborowy piłkarz, który rozegrałby piłkę lepiej.

Miro każdy chłopiec, no prawie każdy, grał czy gra w piłkę.natomiast nie każdy był mechanikiem czy lekarzem za młodu, chyba że "badał koleżanki"  :laugh: Tu nie trzeba się za bardzo znać żeby widzieć co się dzieje na boisku.Mojej żonie, laikowi, mecz z Portugalią się podobał ale na  tą "tiki-takę" na swojej połowie też zwróciła uwagę. A tu trzeba grać, biegać, myśleć . A nie jak się ma "turbo" to się tylko napie...la, może się uda przejść a może nie,sama prędkość nie wystarczy.Albo oddam piłkę bo się "sparzę" i  to nie mi zabiorą,  wina nie będzie na mnie.Popatrz na Walię albo jeszcze lepiej na Islandię w której są mechanicy, lekarze, rybacy i kokosów na pewno nie zarabiają na futbolu. Skąd się oni znają na piłce ? Ale wiedzą jedno - ambicja i walka do końca a nie szachy.

W porównaniu z latami poprzednimi osiągnęli bardzo dużo co nie znaczy, że od razu cały naród ma ich na rękach nosić. Mieli szansę zapisać się historii naszego futbolu ale nie skorzystali, takie są moje odczucia.Tak, tak zaraz ktoś powie, że i tak się zapisali bo wyszli  z grupy  :)

I jeszcze jedno.Wszyscy się śmieją z Ronaldo, ze lata, macha rękoma, krzyczy,niezadowolony. Ale to jest właśnie sportowa złość, której naszym brakowało.Chodzili tylko i się głupio uśmiechali jak im zagranie nie wyszło. No dobra koniec.Nic się nie stało ....................  :facepalm:

Edited by Gonzo

http://cache1.asset-cache.net/gc/486389598-wales-player-gareth-bale-pictured-before-the-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=X7WJLa88Cweo9HktRLaNXiYs5vPPmyBHBRCOgcbNW%2F%2F2wDpKum67f08N4a9UsOX7PMSjQ6XZcizfzk6khDI9ng%3D%3D

Gareth Bale najprzystojniejszy piłkarz EURO 2016, podoba mi się bo jest podobny do tę/tego... :tongue: