cedro Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Co o tym sądzicie? Marinator [ marynator do mięs] www.TVMARKET.PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Cosik mnie to nie przekonuje :-( otwieranie włókien itp. Fachowcy Ci pewno zaraz dokłdaniej wytłumaczą :???: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Mi się podoba ale: - nie widzę łopatki/ramiona do przerzucania wsadu ?- czas 9 minut stanowczo za mało- szkoda że niema 5kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 hihihi marynator fajna rzecz jeszcze za te pieniądze :tongue: do marynowania sam używam zwykłego naczynia próżniowego takiego z ręczną pompkąa za komplet naczyn dałem 99zeta w makro 4 sztfaktycznie szybko miesko sie marynuje ale te 9 min to przesada :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strampek Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 W kanale kuchniaTV też marynują w próżni. Mięso z marynatą umieszczają w woreczku foliowym, wypompowują powietrze i zgrzewarką zamykają. Marynują w czasie 2-3 godz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 czasie 2-3 godzto już prędzej :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedro Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Czyli jak radzicie, brać czy nie? Firma z którą współpracuję ma do zaoferowania w postaci bonusów m. innymi taki właśnie sprzęt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JASIU Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jeśli masz dostać darmo to bierz jeśli zapłacić to szkoda kasy, są bardziej ciekawe rzeczy :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajmon55556 Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Odświeżam temat co sądzicie po kilku latach o tym ustrojstwie? Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Potraktuj marynator jako fajny gadżet w kuchni, urządzenie w którym możesz zamarynować np. mięso na grilla.Robiłem w nim parę rzeczy, ale w większości stoi na półce w spiżarce. http://wyrobydomowe.blog.pl/category/z-miro-w-kuchni/gotujemy-obiadki/pijany-peklowany-i-pieczony-kurczak/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajmon55556 Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Potraktuj marynator jako fajny gadżet w kuchni, urządzenie w którym możesz zamarynować np. mięso na grilla.Robiłem w nim parę rzeczy, ale w większości stoi na półce w spiżarce. http://wyrobydomowe.blog.pl/category/z-miro-w-kuchni/gotujemy-obiadki/pijany-peklowany-i-pieczony-kurczak/Ok dzięki za info. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts