Xeo Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Cześć wszystkim, Jestem na początkowym etapie wedzarniczej przygodowy bo zrobiłem pierwszy krok i skończyłem budowę grillo-wędzarni (o czym napiszę w oddzielnym wątku) po prawie 2 latach zbierania się do tego. Grill sprawdzony niedawno i w pełni spełnia moje oczekiwania, teraz przyszedł czas na odpalenie wedzarni. Z braku totalnego doświadczenia w tej materii mam nadzieję znaleźć wiele inspiracji i wsparcia na forum Pozdrawiam Sebastian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacinto Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Pozdrawiam Sebastian i powodzenia. Jak masz wędzarnię i dopiero się zabierasz to juz masz do przodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viszna Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Witaj!No teraz to Cię czeka duuużo czytania, ale naprawdę warto, ja tu jestem już dość długo a co jakiś czas coś nowego ciekawego znajduję na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Wstaw jakieś zdjęcia wędzarni. Byłem rano w NDM i mogłem pojechać i oblukać wędzarnię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeo Posted August 7, 2016 Author Report Share Posted August 7, 2016 Następnym razem jakoś możemy się zgadać Generalnie wygląda tak http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160807/cc3dee31748d2314933daa38fdc611c6.jpgJak zrobię plany to wrzucę opis na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts