pawelzp Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Witam,Jakiś czas temu zarejestrowałem się na Wędliny domowe, jednak do tej pory nie byłem aktywnym członkiem:). Było to spowodowane tym, ż\e byłem zajęty budową wędzarni z kamienia polnego. Z racji, że robiłem to pierwszy raz(jak większość ludzi na tym forum) zajęło mi to sporo czasu. Dołączę kilka zdjęć z efektami budowy. Jeśli ktoś będzie miał pytania z chęcią odpowiem.To efekt końcowy, a teraz jak było na początku i etapy budowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Witaj, wędzonki już są z tego? Jak tak, to też wstaw zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelzp Posted August 10, 2016 Author Report Share Posted August 10, 2016 Jeszcze nie,ale jak tylko będą dodam zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gluszec Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Podziwiam ogrom włożonego trudu i estetykę wykonania - pytanie tylko jak w tym kombajnie będziesz wędził w zimie i w chłodne oraz wilgotne dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziezielony Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Efektowna rzecz...pozazdrościć zaparcia i umiejętności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelzp Posted August 13, 2016 Author Report Share Posted August 13, 2016 Witajcie, teraz zacznę próbować coś wędzić. Na początek coś prostego, ale nie wiem od czego zacząć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Dor Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Zacznij od 1 szynki i kawałka boczku - zapekluj na 5 dni i w sobotę wędzenie i pochwal się fotkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts