Jump to content

Wreszcie coś z naszego wydawnictwa

Maxell

Recommended Posts

Po wielu perypetiach i problemach techniczno - komunikacyjnych, mogę Państwu "donieść", iż wspólnie z autorami rozpoczęliśmy tłumaczenie i przygotowywanie do druku kilku unikatowych, a w Polsce niedostępnych książek.

Wędliny Domowe i Wędzarnicza Brać będą jedynym dystrybutorem książek na kraj. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, jeszcze w tym roku poniższe pozycje będą u nas dostępne.

Książka nr 1, przedstawia domowe konserwowanie wszelkich artykułów zarówno w słojach, jak i w puszkach. Omawia procesy pasteryzacji i sterylizacji w domowych autoklawach.

post-39694-0-57322500-1472046458_thumb.jpg

Książka nr 2, przedstawia zasady i sposoby wędzenia, budowę i obsługę wędzarni oraz wiele bardzo przydatnych informacji z tym związanych.

post-39694-0-60306400-1472046480_thumb.jpg

Książka nr 3, jedna z pierwszych na świecie, a na pewno pierwsza na rynku polskim, omawia produkcję kiełbas dla wegetarian z cała masą bardzo ciekawych i sprawdzonych przepisów.

post-39694-0-82084100-1472046493_thumb.jpg

Książka nr 4, poszukiwana i niezbędna pozycja w biblioteczce każdego miłośnika wyrobów dojrzewających. Wyjaśnia zagadnienia z tego zakresu, których do tej pory nikt nie przedstawiał szerszemu gronu odbiorców.

post-39694-0-44204500-1472046508_thumb.jpg

Mam nadzieję, że sprawimy Państwu niebawem wielką frajdę.

Chcąc zorientować się w wielkości zapotrzebowania, mającego wpływ na wielkość nakładu, bardzo proszę o podawanie: nicka, numeru książki i ewentualnej ilości sztuk.  Dodam, że ceny na pewno nie będą wygórowane.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wchodzisz na tę stronę: http://www.meatsandsausages.com/; na samym dole masz książki. Wybierasz sobie którąś i na nią klikasz. Zostajesz przeniesiony na Amazon i wystarczy już tylko kliknąć kilka razy na okładkę (najlepiej przeciągnąć ja myszka na środek ekranu), by rozwinęły się: spis treści oraz wybrany tekst z książki.

Edited by Maxell

ale 20 dolców wydaje się ceną dość wygórowaną

Maad, nie przesadzaj. Podałem tylko linka do dostępnych tekstów. Ceny z Amazona nijak się mają do cen, które obowiązują w Polsce.

Wszystko będzie zależało od wysokości nakładu i kosztów związanych z drukiem i transportem. Mam nadzieję, że przy naszych nakładach, ceny zamknął się w przedziale 30-40 zł.