Guest Grzegorz Z. Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Paprykówka. Polecam, ma moc Składniki:0,5l spirytusu0,5l wody2 papryczki chili3 łyżki miodu Wykonanie:Rozpuścić miód w ciepłej wodzie, wystudzić. Oczyszczone i przecięte na końcu papryczki wrzucić do litrowej butelki, dolać spirytus i wodę z miodem. Po tygodniu przefiltrować. Jak pić:Szybko i najlepiej bez popijania, bo można się zdziwić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkawroc Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Będzie na spółdzielni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Z. Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 a ma być? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkawroc Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 W zasadzie powinna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Z. Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 no to coś się znajdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Szybko i najlepiej bez popijania, bo można się zdziwić Fajnie tutaj się zapowiada Grzesiu.. W tym kąciku '' potwornie '' to może głowa boleć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Z. Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Halinko może nie będzie tak źle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Halinko może nie będzie tak źle Ja wiem jak smakuje ten trunek.... nie jest zlę jak pijesz przez rurkę i to szybko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Z. Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Przez rurkę? Nie odważę się To trzeba siorbnąć na strzała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Paprykówka nawet jeśli nie ma mocy to pali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Z. Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Oj Gonzo masz rację pali rurę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anuś Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Będzie na spółdzielni? Po naparsteczku chociaż nie wiem jak smakuje Twój Grzegorz trunek z dodatkiem papryki,( mam nadzieję, że się dowiem ) ale nigdy nie zapomnę smaku likieru czekoladowego z dodatkiem chilli. Trunek dostarczył na spółdzielnie kolega PePe .. smak ten chodzi za mną do dziś słuchać było tylko mlaskanie z każdym kolejnym łyczkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Z. Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 No zabiorę troszkę a może większą troszkę Tego trzeba spróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkawroc Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Na dalszą produkcje tegoż trunku mogę dostarczyć papryczki trochę lepsze niż chilli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Z. Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Artur Ty chcesz, żeby zabiło po pierwszym kielonie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkawroc Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Absolutnie , po prostu mniej się będzie dawało za to na więcej litrów starczy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Mnie ostatnio naszło na powidła a w zasadzie "nutellę" śliwkową z habanero, odrobiną octu i grubo mielonego pieprzu ... bardzo ciekawy i zaskakujacy smak ... szczególnie druga i trzecia nuta Tapniete z GT-I9500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pontiak Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 ciekawy przepis, trzeba będzie popełnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.