Guest ChefPaul Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ... miałem awarię kompa (stary już jest - ... w komputerowych latach licząc /1:10/ to mniej więcej w moim wieku ) ... poszło zasilanie, płyta główna i "master C" .... do nieba uleciały adresy e-mailowe i zakładki z przeglądarki, ... reszta dysków "ok" no i przydał się regularny "back-up" na płytkach CD moich wypocin, ... jakoś wracam do życia, .... w związku z powyższym uprzejma prośba do kontaktujących się ze mną również poprzez e-mail, proszę o krótkie "notki" ... będzie mi znacznie łatwiej odtworzyć adresy, z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie ps - chefpaul@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 ChefPaul, Proponuję małe ale dobre narzędzia do kompa. http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html?Str=download Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abratek Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Andyandy, a zerkasz czasem na daty postów :wink: :tongue: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyandy Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 abratek, nie daty, a temat w poście patrzę. Myślę że kilka dobrych narzędzi się przyda na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts