Maxell Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 (edited) Rozdział IV. SUSZENIE RYB1. Uwagi ogólneSuszarnie do chłodnego suszenia ryb; Suszarnie do gorącego suszenia ryb; Suszarnie próżniowe;2. Chłodne suszenie rybTemperatura powietrza; Szybkość ruchu powietrza; Wilgotność względna powietrza; Produkcja sztokfisza; Produkcja klipfisza;3. Gorące suszenie ryb4. Suszenie mielonego mięsa ryb5. Suszenie ryb w próżni6. Suszenie ryb promieniami podczerwonymi7. Wialenie ryb Edited February 6, 2017 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 28, 2017 Author Report Share Posted January 28, 2017 Na następne rozdziały książki, które będę wstawiał, proszę uważać, gdyż są naprawdę wartościowe i rozwiązują większość problemów związanych z soleniem, wędzeniem, marynowaniem i konserwowaniem ryb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.