Jump to content

Sezon rowerowy rozpoczęty

cedro

Recommended Posts

Mam to samo, ale najważniejsze aby z bolącymi czterema literami wsiąść ponownie na rower.

Sukces gwarantowany. Kości się rozejdą i będzie jak dawniej ;)

Ja w tym roku od początku mam już 264 km zaliczone. Ambitny plan na ten rok to 5000.

Witam

Ja też bardzo uwielbiam rowerek . Parę lat temu przejechałem w roku 3000tys km . Mam piękną trasę koło mojego miejsca zamieszkania około 65 km gdzie większość trasy prowadzi przez puszczę Zielonkę na drogę asfaltową przypada około 25km . W tym roku jeszcze nie jechałem myślę że niebawem będzie okazja .

Pozdrawiam

W roku ubiegłym odważyłem się na udział w Pielgrzymce Rowerowej z Rzeszowa do Częstochowy , 600km w 6 dni/ przez Zakopane/. Do celu dotarłem i w tym roku chciałbym

ten wyczyn za zgodą lekarza powtórzyć.Jestem po dwóch zawałach i z zastawką z defektem.

Pozdrawiam Ed.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Witam, hej ja z Wami. Też uwielbiam rower. Sezon rozpocząłam w niedzielę. Nie wspomnę co mnie boli, ale to przejdzie. Jeżdżę najczęściej w soboty i niedziele. Staram się trzymać z daleka od dróg głównych. Uwielbiam pomykać w Puszczy Kampinoskiej. Mój rekord to 82 km jednego dnia , które przejechałam w ubiegłym roku , kiedy pomyliliśmy trasę.

Rower to jest to " co tygryski lubią najbardziej" :)

• 1 year later...

Czy ktoś walczy" ze złym cholesterolem jeżdżąc rowerem?. Ja walczę i to z dobrym skutkiem.

W ubiegłym sezonie licznik pokazał przejechane ponad 5 tys km.W tym roku byłem już

w Chorwacji a 3 lipca wybieram się na tą trasę:Rowerem

Było by miło spotkać kogoś z wędzarniczej braci , mieszkającego na trasie przejazdu.

• 3 weeks later...

W sobotę rano wróciłem z Wilna/ autokarem /.W Pielgrzymce Rowerowej w której uczestniczyłem przejechałem rowerem 831 km. Dzienne pokonywałem nawet po 170 km .

Trochę przykro , że to już się skończyło.

W grupie około 70 osób byli kolarze z całej Polski a także z Irlandii. Najmłodszy uczestnik miał 11 lat ,najstarszy około 70. Dla uczestników było to wielkie wyzwanie i zarazem wspaniałe przeżycie . Pozdrawiam Wędzarniczą Brać używającą do podróżowania , również roweru.