DonLeo007 Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Po wielu dziesiątkach spędzonych godzin przed komputerem wyniki są 100% dobre (wg znajomych), nauczyłem się wielu a nawet wszystkiego tu, na http://wedlinydomowe.pl (każdemu polecam).Zaczynałem od kwaśnych, okopconych kiełbas, a nawet wyrzuconego mięsa, 5 termometrów i godzin przed wędzarnią. Teraz mam jeden termometr i oko, znam własną wędzarnię potrafię kontrolować ogień i dym.Nie będę wymieniać nazw uczestników od których brałem nauki ale wszystko z tego forum - bardzo dziękuję wszystkim kolegom z Wędzarniczej Braci za to ze istnieją i nigdy się im nie nudzi odpowiadać na te same pytania - ja osobiście wole rozmawiać nie pisać (slaby z polskiego), myślę ze się spotkamy na którymś zlocie, osobiście.Jak wiecie mieszkam we Francji - inne mięso, inne smaki i przyzwyczajenia ale smakuje wszystko co wyprodukuje, jedli Francuzi, portugesi a nawet anglik się znalazł - ogólnie b.dobre, zwłaszcza rodacy mieszkający z okolicy. Mamy niedaleko sklep polski, Polacy którzy się znają, wola kupić coś u mnie bo wiedza ze jest swojskie, a oto moje ostatnie produkty; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 I tak trzymaj. Wyroby ładne oraz co ważne smakują.Ale pamiętajmy, że nie możemy spocząć na laurach. Ja też zacząłem dymić niedawno i próbuję opanowąc sztukę wędzenia a do ćwierć-Mistrza jeszcze baaaardzo daleka droga. Ważne, że złapaliśmy bakcyla.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 wyniki są 100% dobre Jestem pewien . że nie tylko Ty - sam bardzo wiele zawdzięczam SiBom z Forum - I kultywuj te nasze produkty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 a oto moje ostatnie produkty; Super robota duży asortyment z pokazanych zdjęć........ pięknie to wygląda i jak pisałeś również smakuje w obsadzie międzynarodowej . :thumbsup: :clap: Gorąco pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciekzbrzegu Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 (edited) wszystkim kolegomi koleżankom z Wędzarniczej Braciteraz opis jest tak samo cudny jak wyroby Edited February 25, 2017 by EAnna lit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonLeo007 Posted February 24, 2017 Author Report Share Posted February 24, 2017 Ale pamiętajmy, że nie możemy spocząć na laurach. ...nie, nie własnie rozpaliłem wędzarnię i "do szkoły", mam 7 szynek i wojskowa kiełbasę z 1957 do dowędzenia (bardzo dobra),dziękuje za mile słowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Ciunel Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Widać że nauka nie poszła w las ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Po wielu dziesiątkach spędzonych godzin przed komputerem wyniki są 100% dobre (wg znajomych), nauczyłem się wielu a nawet wszystkiego tu, Piękne efekty Twojej nauki.... wiedzy tutaj dostatek. Można?? .. można :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 wiedzy tutaj dostatek. Można?? .. można :clap: Halinko, wiem to po sobie Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek61 Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 Po wielu dziesiątkach spędzonych godzin przed komputerem Przechodzisz to samo co ja kiedyś .Faktycznie na forum jest wszystko ,tylko czytać ,robić wędliny i wyciągać wnioski .Wyroby fajne ,tylko tak dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonLeo007 Posted April 27, 2017 Author Report Share Posted April 27, 2017 Witam ponownie po długiej przerwie, ale studiowałem Sery wędzone, zrobiłem dwa, ok. kilograma i dałem spróbować rożnym narodowościom (Portugalczykom,arabom i francuzom i oczywiście naszym rodakom tez).opinia naprawdę pozytywna, większe zainteresowanie jest wędzonym serem ( przepis wg Tier) niż szynka lub kiełbasa. I znowu dzięki temu forum i stronie jestem wdzięczny za naukę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesch Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Zgadzam się z tobą bo forum jest bankiem wiedzy Masz fotki tych serków? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.