Gregtom Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Jak w temacie.Czy to ma sens.?Moze jakis sprawdzony przepis.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Nie nie ma ... Z samej kaczki będzie wiór ... Chyba że z trzech czy czterech ... tylko co zrobisz z chudym mięsem z tych ponadliczbowych Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted June 9, 2017 Author Report Share Posted June 9, 2017 Moze pomysl marny ale Robercie, chcialem dopytac..????????SE pomyslalem, ze kaczka ma duzo tluszczu ktory po gotowaniu i redukcji rosolu dodac do farszu a Jako stabilizator,dodac troche maki kartoflanej. Ale pewno przy pieczeniu wszystko sie przemiesci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Ja to bym wykroila piersi ..beda na obiad doskonale ..reszte ugotowac na rosol, mieso obrac i dolozyc jeszcze innego i dopiero zrobic pasztet albo zrob konfit z kaczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13729-pasztety-przepisy-zebrane/?do=findComment&comment=531151 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregtom Posted June 10, 2017 Author Report Share Posted June 10, 2017 O,o,o.. A jednak idzie..????????????Arek, kombinowales juz moze wlasnie taki kaczy pasztet.?Dzieki..???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Arek, kombinowales juz moze wlasnie taki kaczy pasztet.? Nie.Szkoda mi kaczki.Wolę pieczoną z jabłkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Arku zrob z sosem wisniowym lub sliwkowym , ja kacze piersi bardzo lubie i czesto robie ..tylko owoce zmieniam do sosow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Arku zrob z sosem wisniowym lub sliwkowym Nic nie zmieniam, ale dziękuję za podpowiedź. Kiędyś zrobiłem z pomarańczami i nam nie smakowała.Tylko sól i majeranek dużo majeranku i jabłka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Arku pietruszki nie dajesz? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 (edited) Arku powiem ci ze z pomaranczami tez mi najmniej smakuje ...ale ze sliwka z dotychczasowych najlepiej mi smakowala przy najblizszej okazji zrobie z malinami a na pozniejsza czesc lata z jerzynami .Mam jeszcze mrozona maline moroszke moze z nia tez wyprobuje Edited June 10, 2017 by electra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Arku pietruszki nie dajesz? Do pieczonej kaczki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.