grzech25 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Witam,czy ktoś korzysta z takowego, ewentualnie może coś doradzić?Zależy mi na takim, które obejmowało by świadczenie po śmierci rodzica/teściów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 (edited) Zorientuj się w propozycji Compensy.Jestem Agentem Ubezpieczeniowym ale głównie pojazdy i majątki (zapraszam zainteresowanych ). W "życiówkę" nie wchodziłem (jeszcze) ale matulę ubezpieczałem w Compensie i wiem że tam coś płacili za śmierć rodzica/teścia (nie zagłębiałem się w to bo mama nie ma już rodzica/teścia ) Edited December 12, 2017 by wróbel75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwagier - ten drugi Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Polisa-Życie - ubezpieczenie Super Grupa; agenta najbliżej siebie możesz znaleźć w wyszukiwarce agentów na Ich stronie wwwWarta - WDCiR (Warta Dla Ciebie i Rodziny); ubezpieczenie niby życiowe, ale sprzedawane przez agentów przy ubezpieczeniu auta/domu - poszukaj agenta Warty/HDI i zapytajAXA też coś ma pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts