Jump to content

Wyroby Mariusz7


Mariusz7

Recommended Posts

   Cześć. Przygodę z domowymi wyrobami rozpocząłem jakieś 3-4 lata temu. Większość wiedzy czerpię z forum,trochę eksperymentuje. W tym temacie podzielę się z Wami swoimi wyrobami. Na zdjęciach moje początki,jak widać niezbyt udane,pierwsze własnoręcznie wykonane wędliny,wtedy wydawało mi się,że jest wszystko ok,na szczęście to już za mną ;)post-73652-0-91714500-1515770799_thumb.jpg

 

 

post-73652-0-92563100-1515770726_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

 

wtedy wydawało mi się,że jest wszystko ok,na szczęście to już za mną
:thumbsup:  Wpadka może się zdarzyć i mistrzowi :D ​ najistotniejsze chyba w tym jest to ,że możne wymienić się doświadczeniami i tymi dobrymi i tymi złymi - jeśli nie wiesz gdzie jest błąd -będziesz go powielał długo :yes:  - ale SiBy dość szybko wyłapują błędy szkolne i wtedy masz gotowe rozwiążanie - chyba że ten co zrobił błąd wie wszystko najlepiej :facepalm: to już wtedy nie tragedia :w00t:  a komedia :frantics: 
Link to comment
Share on other sites

Hahaha :D Jakbym widział swoją pierwszą kiełbę :D Musiałem się upewnić, czy to nie moja fota :) 

 

Tak było kiedyś

post-73631-0-86782500-1440909350.jpg

 

A tak jest teraz

post-73631-0-41293800-1514074365_thumb.j

post-73631-0-02143900-1514124875_thumb.j

post-73631-0-40231500-1514124891_thumb.j

 

Dzięki wiedzy zawartej na forum i rozwijaniu swoich umiejętności, doszedłem do momentu, że mogę powiedzieć "jest dobrze", choć wcale nie powiedziałem, że to już szczyt możliwości :) Tak więc nie przejmuj się drobnymi niedoskonałościami. Czytaj forum, a wszystko przyjdzie z czasem :) 

Link to comment
Share on other sites

kurczak ze słoniną. Cała tuszka z kurczaka oddzielona od kości,mięso z filetów i udek pokrojone w grubą kostkę,ścięgniste i całą reszta zmielone na 6mm,do tego pokrojona w kostkę (ok 30dag) słonina,zasolona jakieś 3 miesiące wcześniej. Całość oczywiście z szynkowaru ;)

 

 

post-73652-0-28173800-1517328478_thumb.jpg

post-73652-0-80783700-1517328501_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...