Jump to content

RHD Rolniczy Handel Detaliczny


Recommended Posts

Witam. Chcę założyć masarnię. Wstępnie przerób niewielki ok 2/3 sztuk miesięcznie. Trzoda chlewna własna. Wybrałam się dzisiaj do weterynarii zapytać o kwestie prawną. Powiedzieli mi o RHD, ponoć mogę przerabiać mięso w "kuchni letniej" przestrzegając zasad higienicznych i sanitarnych. Czy ktoś z Państwa posiada masarnię na zasadach RHD, bądź wie coś więcej na ten temat? 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...